Tarih: 06.03.2012 09:41

Kocaeli'nden dünyaya uçulacak!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Ankara'da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a konuk oldu. Başkan Karaosmanoğlu ile Vali Topaca, sivil havacılığa açılan Cengiz Topel Havaalanı'ndan yurt dışına uçuşların başlaması için Bakan Yıldırım'dan dış hatlar terminali yapılması sözünü aldı.

 

 

ULAŞTIRMA BAKANI'NA ZİYARET

 

 

Başkan Karaosmanoğlu ile Vali Topaca, Ankara'da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ı ziyaret etti. Bakanlıkta gerçekleşen görüşmede Başkan Karaosmanoğlu ile Vali Topaca, bir süre önce sivil havacılığa açılan ve Kocaeli-Trabzon arasında karşılıklı seferlerin başladığı Cengiz Topel Havaalanı'na yönelik Bakan Yıldırım'a bilgi aktardı.

 

 

BAKAN'DAN SÖZ ALDILAR

 

 

Cengiz Topel Havaalanı'ndan yurt dışına uçuşların da başlamasının planlandığını hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu ile Vali Topaca, bu amaçla havalimanına bir dış hatlar terminali yapılması gerektiğini dile getirdi. Başkan Karaosmanoğlu ile Vali Topaca, bu talebi olumlu karşılayan Bakan Yıldırım'dan, Cengiz Topel Havaalanı'na dış hatlar terminali yapılması sözünü aldı.

 

 

KARAYOLLARINDAKİ ÇALIŞMALAR ELE ALINDI

 

 

Öte yandan bakanlıkta gerçekleşen görüşmede Kocaeli'nde özellikle D-100 Karayolu üzerinde geçmişte yarım kalan projelerin tamamlanmasından duyulan memnuniyet Bakan Yıldırım'a iletildi. Başkan Karaosmanoğlu ile Vali Topaca, Bakan Yıldırım ile karayolları üzerindeki projeler ve kavşak çalışmalarının hızlandırılması için de görüş alışverişinde bulundu. 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —