Tarih: 21.12.2011 17:01

Kocaeli'nde koca şiddetti!

Facebook Twitter Linked-in

Ailevi sorunlar nedeniyle tartıştığı imam nikahlı eşini kovalayan bir kişi, karısının karakola kaçması üzerine olaya müdahale etmek isteyen polisini elinden yaraladı. Şahıs polis tarafından gözaltına alındı. 

 

 

KARAKOLA KADAR KOVALADI

 

 

28 Haziran Mahallesi Dere Sokak'ta ikamet eden Oğuzhan G(19) ile R.K.(17) imam nikahı kıyarak evlendi. Ancak çift, sürekli tartışıyordu. Önceki akşamda Oğuzhan G. ile imam nikahlı eşi R.K. tekrar tartıştı. Bunun üzerine R.K. Bekirpaşa Polis Karakolu'na giderek eşini şikayet etmek için evden çıktı. Elinde bıçakla karısının pişine düşen Oğuzhan G. karısını elinde bıçakla karakola kadar kovaladı. Bir kadının eli bıçaklı biri tarafından kovalandığını gören Bekirpaşa Polis Karakolu'nda görevli B.G.(22) adlı polis memuru olaya müdahale etti. İkili arasında yaşanan boğuşmada B.G. Oğuzhan G.'nin elindeki bıçakla elinden yaralandı.

 

 

GÖZALTINA ALINDI

 

 

Karakoldaki diğer polislerin müdahale etmesi üzerine azılı koca gözaltına alındı. İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan zanlı adliyeye sevk edildi. Zanlının bir çok suçtan kaydı olduğu öğrenildi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —