Tarih: 20.12.2011 09:44

Kocaeli'nde 2 bin MHP'linin kaydı silindi

Facebook Twitter Linked-in

MHP Kocaeli Teşkilatı'nda işler iyi gitmiyor. İl başkanı Celalettin Yaylak'ın partinin milletvekili adayları hakkında genel merkeze verdiği raporun yankıları sürerken, ikinci şok Yargıtay'dan geldi. Yargıtay, MHP'nin ilimizdeki 2 bin 200 üyesini sildi. Üyelikleri silinenlerin listesi il teşkilatına gönderildi. Üyelikleri silinenler arasında, il yöneticileri ve ilçe başkanları da bunuyor. 

 

 

TINAZTEPE DP'Lİ ÇIKTI

 

Üyeliği silinenlerden biri de il başkan yardımcısı Ali Tınaztepe. Darıca eski ilçe başkanı olan Tınaztepe, 12 Haziran genel seçimleri sürecinde Gebze'de bir seçim bürosunun açılışı sırasında Darıca eski kadın kolları başkanı tarafından tartaklanmış, kafasına şemsiyeyle vurulmuştu. 

 

 

İLÇE BAŞKANI DA VAR

 

Bu olaydan sonra Yaylak, Tınaztepe'ye başkan yardımcılığı görevini vermişti. Halen il başkan yardımcısı olan Tınaztepe'nin, Demokrat Parti üyesi olduğu ortaya çıktı. Yargıtay'ın, halen DP'ye üye olduğu belirlenen Tınaztepe'nin MHP'deki üyeliğini sildiği ortaya çıktı. Üyeliği silinen ilçe başkanının ise Derince ilçe başkanı Haluk Akyüz olduğu öğrenildi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —