Tarih: 21.11.2012 11:12

Kocaeli’den dönen ekip kaza yaptı

Facebook Twitter Linked-in

TEM otoyolu Kavacık mevkiinde gece saat 02.00 sıralarında Edirne istikametine seyir halinde bulunan Emre Demir’in kullandığı 34 NFR 04 plakalı otomobil, Osman Kargın’ın kullandığı 03 NH 252 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada otomobilin sürücüsü Emre Demir yaralanırken, yanında bulunan arkadaşı Mehmet Yılmaz olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan ve sürücü kabininde sıkışan Emre Demir, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

 

 

Polisin ve itfaiyenin çalışmaları sürerken, kaza mahallinden geçen ve Kocaeli’nde aynı yerden görevden dönen arkadaşları ise gördükleri olay karşısında şoka girdiler. Bir yazılım firmasında görevli olan ve görev dönüşü kaza yapan arkadaşlarını gören gençler, gözyaşlarını tutamadı. Gençlerden biri, “Kocaeli’nde bir görevden dönüyorduk. Onlar bizden önce geliyordu. Kazayı görünce durduk” şeklinde konuştu.

 

 

Kamyon sürücüsü Osman Kargın ise “Büyük bir patlama duydum. Ben en sağ şeritte ilerliyordum. Kamyondan indikten sonra aracın en sol şeride fırladığını gördüm” dedi. Kamyon sürücüsü aynı şekilde kaza yapan gençlerin arkadaşlarına da olayı anlatmaya çalıştı. Kazada hayatını kaybeden Mehmet Yılmaz, itfaiye ekiplerinin çalışmasından sonra morga kaldırıldı. Kaza nedeniyle TEM otoyolunda bir süre araç kuyruğu oluşurken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —