Tarih: 26.06.2020 22:59

Kocaeli'de YKS’ye Katılacak Öğrencilere Sınav Başlamadan Okullarda Olun Uyarısı

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Şehir Hastanesi inşaatı kapsamında TEM Otoyolu İzmit Batı Kavşağı ile İzmit Kandıra Kavşağı arası Gültepe mevkiinde yapılan alt geçit çalışması nedeniyle otoyolun İstanbul istikameti trafiğe kapatılarak trafik Ankara istikametinde tek şerit üzerinden çift yönlü olarak sağlanıyor.
    

Yol çalışmaları nedeniyle trafik TEM Otoyolu üzerinde yoğuanlaşıyor.Buna bağlı olarak D-100 Karayolunda ve bağlantı yollarında araç trafiğinde yoğunluklar yaşanıyor.

27 Haziran 2020 Cumartesi ve 28 Haziran 2020 Pazar günü Kocaeli'de yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na katılacak öğrencilerin mağdur olmamaları için okul güzergâhlarında meydana gelebilecek trafik yoğunluğu da dikkate alınarak sınav başlama saatinden önce sınava girecekleri okullarda olacak şekilde yola çıkmalarının faydalı olacağı açıklandı.

Emniyet Müdürlüğünce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte sınava girecek öğrencilerin herhangi bir olumsuzluk yaşamaması amacıyla okul güzergâhlarında gerekli trafik tedbirlerinin alındığı açıklandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —