Tarih: 18.03.2013 10:27

Kocaeli’de herkes KO-MEK’le okuyor

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz günlerde startı verilen projede kurs merkezlerinde kitaplar dağıtılmaya başlandı. İlk olarak Leyla Atakan KO-MEK’te dağıtılmaya başlayan kitaplar sahipleriyle buluştu.

 

Kursiyerler okuyor

Kursiyerlerin isteklerine göre alınan ve ücretsiz olarak dağıtılan kitaplar kursiyerleri bir hayli mutlu etti. Kitap okuma kampanyası çerçevesinde kursiyerler ders aralarında kitaplarını okumaya başladılar.

 

Kitaplar ücretsiz

Leyla Atakan kurs merkezinde Bilgisayar Kullanımı branşında eğitim alan Cansu Tankut, ‘’Kocaeli, Halk Üniversitesi KO-MEK’le Okuyor projesi çok güzel bir proje. Bu proje sayesinde 7 den 70 herkesin okuyacağını düşünüyorum. Kitapların ücretsiz olması ayrı bir mutluluk. Kitap alacak parası olmayan insanda bu sayede kitap okuyacak. Bizlere sunduğu hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na çok teşekkür ediyorum’’dedi.

 

Herkes istediği kitabı okuyor

Kitabıyla buluşmanın mutluluğunu yaşayan bir diğer kursiyer Ceren Kaya ise “Bu projede dikkatimi çeken ve önem verdiğim tek nokta bizlere istediğimiz kitapların sorulması. KO-MEK herhangi bir kitabı bize vermek yerine istediğimiz kitapları alarak bizlerin önüne sundu. Herkesin kendi istediği kitabı okuyacak olması çok güzel bir şey’’ dedi.

 

İlk defa kitap okuyacağım

KO-MEK kurslarına katılan 48 yaşındaki Zübeyde Pusa da daha önce hiç kitap okumadığını ifade etti. Pusa, ‘’KO-MEK sayesinde kitap okuyacağım ve devamını da getireceğim’’ şeklinde konuştu. Toplumsal gelişmeye yönelik hazırlanan bu proje sayesinde birçok kişiye okuma alışkanlığı kazandırılacak.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —