Tarih: 23.10.2016 23:27

KOCAELİ'DE DÜĞÜNDE OLAY ! ARACINI SÜRDÜ , ÖNCE GELİN ARABASINA...

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli'nin Dilovası İlçesi'nde Ö.K.isimli şahıs düğünde tartıştığı kişilerinin üzerine otomobilini sürdü. Aracın çarpması sonucu yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir düğün salonunda Ö.K. ile 4 kişi arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Araya girenler kavga eden tarafları ayırdı. Salondan çıkan Ö.K. otomobiline bindi. Ö.K. kavga ettiği kişileri düğün salonun önünde gördü.

ÖNCE GELİN ARABASINA ÇARPTI

Otomobilinin gazına basan Ö.K. salonun önündeki gelin arabasına çarptıktan sonra 4 kişiye çarptı. Yakup Sözmen, Zekeriya Yıldız, Sedat Düşek ve Mertcan Düşek yaralandı. Salonun önünde bulunanlar Ö.K.'yı yakalarken, 112 Acil ve polisi aradı. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi yaralılara müdahale etti. Bu arada yaşanan kargaşadan yararlanan Ö.K. koşarak olay yerinden kaçtı.

4 KİŞİ YARALANDI

112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralanan 4 kişi kaldırıldıkları Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polis, kaçan Ö.K.'yı yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —