Tarih: 02.10.2020 13:27

Kocaeli Valiliği,Sebahattin Duru'nun ölümü ile ilgili soruşturma başlattı

Facebook Twitter Linked-in


Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklama şöyle:

Basın ve medya kuruluşlarında yer alan 28 Eylül 2020 günü Gebze ilçesinde bulunan bir özel hastane önünde Sebahattin Duru isimli vatandaşımızın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği, bu sırada özel hastane görevlilerinin hastaya müdahale etmediği  ile ilgili haberler üzerine Valiliğimizce olayın araştırılması, incelenmesi ve soruşturulması için görevlendirme yapılmıştır. Olayda ihmal olup olmadığı yakından takip edilmekte olup tahkikat sonucuna göre gerekli idari, adli ve cezai işlemler yapılacaktır. 

Hayatını kaybeden Sebahattin Duru’ya Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz. 

NE OLMUŞTU ?

Sebahattin Duru (60) isimli vatandaş Güzeller Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi'nde bulunan Özel Merkez Hastanesi’nin önünde fenalaşarak bir anda yere yığıldı.

“HASTANE DIŞINDA, MÜDAHALE EDEMEYİZ”

Duru'nun fenalaştığını gören vatandaşlar hastane personeline bağırarak yardım istedi. İddiaya göre hastane personeli, Duru hastane içinde olmadığı için müdahale edemeyeceklerini söyledi.

Vatandaşlar cep telefonları ile bir yandan o anları görüntülerken, diğer yandan da 112 Acil Yardım hattını arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan tüm müdahaleye rağmen Duru hayatını kaybetti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —