Tarih: 10.05.2022 13:47

Kocaeli o tarihte ısınacak

Facebook Twitter Linked-in

Meteoroloji, güncel hava durumu tahminlerini sosyal medyadan duyurdu. 5 günlük tahminleri içeren haritayla birlikte yapılan açıklamada, “(9 – 15 Mayıs 2022) hava sıcaklıklarının hafta başından itibaren artacağı Çarşamba gününden itibaren ülke genelinde mevsim normalleri civarına çıkacağı tahmin ediliyor.” denildi.

KOCAEİ’DE EN YÜKSEK SICAKLIK CUMA GÜNÜ

Hafta boyu hava sıcaklıklarının yükseleceğinin açıklandığı hava tahmin raporuna göre, Kocaeli’de Pazartesi günü en yüksek hava sıcaklığının 22 derece olacağı, en düşük hava sıcaklığının ise 13 Mayıs Cuma günü 29 derece olacağı duyuruldu.

YURT GENELİNDE ÇARŞAMBA GÜNÜ

Öte yandan güncel hava durumu tahminlerine göre yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Sinop, Sivas, Bingöl ve Şanlıurfa çevrelerinin yerel olmak üzere yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı; Doğu Karadeniz’in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu’nun doğusunun yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur, yer yer kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Van çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —