Tarih: 21.11.2014 16:49

Kocaeli Kent Konseyi’nden Baro başkanı av. Sertif gökçe’ye ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Köktürk ve Görüm’e Kocaeli Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri Kocaeli Valiliği İl AB Koordinatörü Enver Düz, Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok, Genç İş Adamları Derneği Başkanı Nurhayat Güldüren ve Kadıköy Mahalle Muhtarı İsmail Hakkı Yıldırım da eşlik etti. 

 

Ziyarette konuşan Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, “Yeni görevinizin hayırlı olsun. Kocaeli Barosu olarak siz ve ekibinizin her zaman hukuktan yana olacağından şüphemiz yok. Bu vesileyle Kocaeli Kent Konseyi Yönetimi olarak, haksızlıklara karşı mücadele noktasında her zaman sizlere destek olacağımızı belirtmek isteriz. Bu vesileyle siz değerli Başkanımız ve yönetiminizi gönülden tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.” dedi. 

 

Başkan Köktürk’ün sözlerinin ardından öncelikle ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baro Başkanı Gökçe, “Baro olarak ilgi alanımız hukuk, adalet ve haktır. Kocaeli Kent Konseyi gibi geniş hedef kitlesi olan bir kurum ile birlikte hareket etmek bizler için de çok önemli. Bu anlamda desteğinizden ötürü çok teşekkür eder, yeni yönetiminizin siz ve ilimiz için hayırlı olmasını dileriz.” dedi.  

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —