Tarih: 28.02.2014 15:26

Kocaeli Kafkas Evi açılışını duyurdu

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Kafkas Kültür Derneği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Seka Park’ta restore ettiği ve kullanıma açacağı Kafkas Evi 8 Mart cumartesi günü açılışı yapılacak. Açılacak olan Kafkas Evi’nin açılışını duyurmak ve açılışa davet için Dernek Başkanı Sami Korkut ve Dernek yöneticisi Cengiz Hurma bir dizi temaslarda bulundu.

 

Kafkas İşadamlarına yapılan ilk ziyaret Marmara bölgesinin en etkin ulaşım filosuna sahip olan Akmis Seyahat oldu. Kafkas kökenli işadamı olan Akmis Seyahat’in sahibi Ruhi Karaalp’e yapılan ziyarette Akmis Seyahat Genel Müdürü Olgun Aksoy’da hazır bulundu. Yapılan ziyarette Sami Korkut Akmis Seyahat yöneticilerini ve personelini açılışa davet etti. Akmis Seyahat Sahibi Ruhi Karaalp ise, “Bizde Kafkasyalı iş adamları olarak davete icabet etmek zorundayız. Kendilerinin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Kendilerini başarılarından dolayı tebrik ediyoruz” dedi. 

 

Köy derneklerini davet etti

 

Kafkas Derneği yöneticileri ardından ise Uzuntarla Kafkas Derneği’ni ziyaret etti. Uzuntarla Köyü Muhtarı Hasan Basri Ayaz, Uzuntarla Kafkas Derneği Başkanı Sedat Yenişen, üyeler ve Uzuntarla mensupları yapılan ziyarette hazır bulundu.

 

Muhtar Ayaz ve Dernek Başkanı Sedat Yenişen gerçekleşecek olan açılışa katılacaklarını belirttiler. Ketence Köyü Muhtarı İrfan Temel’e yapılan ziyarette Muhtar İrfan Temel’e davetiye takdim edilirken Temel yapılacak olan açılışa katılım ve hizmet anlamda her türlü çalışmaya katılacaklarını belirtti. Kartepe Ketence Köyü Eko Köy’e yapılan ziyarette Eko Köy yöneticisilerine de davetiyeleri takdim edildi. Eko Köy yöneticileri de yapılacak olan açılışa tam destek verdiklerini ve katılım sağlayacaklarını söyledi. 

 

Kocaeli halkını bekliyoruz

 

Kocaeli Kafkas Kültür Derneği Başkanı Sami Korkut ziyaretlerde yaptığı açıklamda, “uzun bir süredir yapılan çalışmanın ürünü olarak Seka Park’ta bulunan Kafkas Evi’ni açılışa hazır hale getirdi. Bu çalışmada bize her türlü destek olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerimizi sunuyoruz. Civar köylerde bulunan Kafkas dernekleri yönetici ve üyelerine de desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Açılışa tüm Kafkas Kökenli vatandaşlarımızın yanı sıra tüm Kocaeli, Sakarya ve civar illerde yaşayan herkesi bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —