Tarih: 01.02.2020 17:30

Kocaeli hava durumu

Facebook Twitter Linked-in

 

Kocaeli ve Gebze’de 31 Ocak Cuma (bugün), gün boyu aralıklı parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Bu gün için en yüksek hava sıcaklığı 9°C, en düşük hava sıcaklığı ise 4°C olması tahmin ediliyor. Hava sıcaklıkları yarından itibaren 2 derece kadar ısınıyor. Önümüzdeki hafta boyunca beklenen bir yağış yok. Ortalama gündüz hava sıcaklığı 10°C, gece ise 3°C ile mevsim normallerinde seyrederken, önümüzdeki hafta sonunda kısa süreli bir iki yağış görülebilir.

Kocaeli hava durumu tahminlerini en iyi yapan site; hava durumu 15 günlük sitesidir. Hava durumu tahminlerini haftalık, aylık ve saatlik hava durumu olarak ziyaretçilerine aktarıyor. Hava durumu 15 günlük, 25 günlük, 30 günlük ve 90 güne kadar uzatılmış hava tahminleri ile tahminlerinin yanında daha fazla ayrıntının yer aldığı saatlik hava durumu tahminlerini bulabilirsiniz. Bu sitede yer alan geniş tahmin süreleri, kolay ve anlaşılır görseller ile ziyaretçilerine kaliteli hizmet sunuyor. Ayrıca sitede güncel Türkiye uydu radar görüntüleri ile bulutların hareket yönü, yağış ve fırtına takibi yapılabilmektedir. Bunların yanında yaz aylarında en çok ihtiyaç duyulan deniz suyu sıcaklıkları günlük olarak sitede güncellenmektedir. Kış aylarında ise Karlı bölgelerdeki kar kalınlıkları yer almaktadır.

Hızlı güncellenen Kocaeli hava durumu sayfasından her 20 dakikada arayla anlık hava tahminleri ile yağış oranı, nem oranı, hava sıcaklık dereceleri, hissedilen hava sıcaklığı, hava basıncı, rüzgar hızı ve yönü, görüş mesafesi gibi değerlere de ulaşabilirsiniz. Sitenin üst kısmında yer alan hava uyarı ikonu ve uyarı mesajı ile şiddetli hava koşulları hakkında ziyaretçiler bilgilendirilmektedir.

Kocaeli hava durumunu öğrenme ihtiyacı olduğu zaman, en güvenilir kaynak olan Hava Durumu sayfasını ziyaret etmenizi öneriyoruz. Saatlik, günlük ve aylık hava durumu gibi farklı zaman aralıklarında hava durumuna bakabilirsiniz. Ancak sayfadaki hava tahmin sürelerinden en isabetli sonuçları haftalık yani 7 günlük olduğunu belirtmek daha doğru olur. Diğer uzun süreli hava tahminleri sık sık değişerek yaklaşan günlerde kesinleşmektedir.

1-224.jpg




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —