Tarih: 07.04.2017 14:49

Kocaeli Genç-İMO staj bilgilendirme paneli

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı aynı zamanda İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu üyesi olan Doç. Dr. Utkan Mutman tarafından yönetilen staj bilgilendirme toplantısına Kocaeli genç-İMO Başkanı İsmail Yaruk’un yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı. Panel Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Savaş Ayberk Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi İnş. Müh. Onur Öztürk ve Araştırma Görevlisi İnş. Müh. Murat Karadeniz’in konuşmacı olarak katıldığı panelde öğrencilere staj esnasında yapılması gerekenler hakkında bilgiler verildi.

Panelde staj yeri ayarlanması, staj esnasında öğrencilerin yapması gerekenler, staja başvuru aşamasında yapılacak olanlar 10 aşamada anlatıldı. Panelde ayrıca özellikle şantiye stajı suresi boyunca inşaat ortamını daha yakından tanıma fırsatı bulabileceklerini, gelecekte neler ile karşılaşabileceğinin görülmesi, mühendis ve işçi arasında nasıl bir diyalog olması gerektiği gibi konulara yer verildi.
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği panel sonunda öğrenciler staj ile ilgili merak ettikleri sorulara cevap bulma fırsatı elde ettiler. Kocaeli genç-İMO sınıf temsilcileri etkinliğin sonunda staj yapacak öğrencilerin başvurularını alarak İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’ne staj yapacakları yerlerin belirlenmesi için teslim ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —