Tarih: 05.12.2011 12:26

"Kocaeli bize gereken desteği vermedi"

Facebook Twitter Linked-in

Geceye CHP Kocaeli eski Milletvekili Bekir Yurdagül, CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, ASİAD Kocaeli Şubesi Başkanı Arif Akifoğlu, Kocaelispor Başkanı Orhan Görsen, eski başkanlardan Rafet Kırgız, İbrahim Saral ve çok sayıda davetli katıldı. Gecenin ev sahipliğini üstlenen, 90’lı yıllarda GKD’nin başkanlığını yapan Hüseyin Erol, yoğun katılımın kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

 

 

"TEK İSTEĞİMİZ ESKİ GÜNLERİMİZE DÖNMEK"

 

Hüseyin Erol, yaptığı konuşmada, “Biz gerçekten büyük bir aileyiz. 5’incisini düzenlediğimiz bu güzel organizasyona yoğun katılım beni çok mutlu etti. Eski günlerdeki gibi yine bir arada olmak çok güzel. Tek dileğimiz Kocaelispor’un bir an önce toparlanıp, eski günlerine kavuşmasıdır. Bizler her zaman Kocaelisporumuzun yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

"KOCAELİSPOR'A PARA DEĞİL İŞ İSTİYORUZ"

 

Geceye katılan Kocaelispor Başkanı Orhan Görsen ise yaptığı konuşmasında, kent halkına sitem etti. Görsen, “Maalesef kent gerektiği desteği Kocaelispor’a vermiyor. Biz kimseden Kocaelispor’a para istemiyoruz, sadece iş istiyoruz. Önemli iki projemiz var. Elektrik ve su projesi. Kocaelispor olarak, elektrik satacağız, su satacağız, atık toplayacağız. Kocaelisporumuz için gereken her şeyi yapacağız ve eski günlerine geri döndüreceğiz. Desteklerinizden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —