Tarih: 28.09.2012 09:40

Kocaeli 2 Bakan'ı ağırlayacak!

Facebook Twitter Linked-in

İlimize bugün iki bakan gelecek. Ayrı programlara katılmak üzere ilimize önce Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç gelecek. İzmit Beldiyesi tarafından yaptırılan Cephanelik Spor Tesisleri'nin açılışına katılmak için ilimize gelecek olan Kılıç'ın programı bir hayli yoğun. İlimize gelecek ikinci Bakan ise Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım olacak. 

 

 

KILIÇ'IN PROGRAMI YOĞUN

 

 

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç saat 11.00'de vali Ercan Topaca'yı makamında ziyaret edecek. Kılıç, sırasıyla; Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Gençlik Merkezi, Yahya Kaptan'daki spor salonu, Zekiye Gündoğdu Öğrenci Yurdu ve Gölkay'I ziyaret edecek, Cephanelik Spor Tesisleri açılışını gerçekleştirecek. Kılıç  son olarak AKP İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek.

 

 

YILDIRIM, BRİFİNG ALACAK

 

 

Uluştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ise yapımı devam eden Osmaneli-Sapanca-Köseköy-Gebze Yüksek Hızlı Tren Hattı çalışmasını saat 15.00'de önce havadan inceleyecek. Saat 16.30'da ise devam eden çalışmalar için yüklenici firmanın Körfez Yarımca'da bulunan şantiyesinde çalışmalar hakkında brifing alacak.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —