Tarih: 04.10.2012 14:03

KO-MEK’te yeni eğitim dönemi başladı!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Meslek ve Sanat Eğitimi kursları KO-MEK’te 2012-2013 eğitim dönemi başladı. Geçen eğitim döneminde 40 bin kişiye ulaşan, KO-MEK bu yıl da 41 kurs merkezi ve 197 branşla Kocaeli’nin dört bir yanında kaliteli ve ücretsiz eğitim fırsatı vermeye devam edecek.

 

 

 

VATANDAŞLAR KURSLARA AKIN ETTİ

 

 

Kocaeli halkının ikinci evi olarak benimsediği KO-MEK kurslarında yeni eğitim dönemi başladı. Vatandaşlar, derslerin başlamasıyla beraber KO-MEK kurslarına adeta akın etti.

 

 

 

KO-MEK’İ BIRAKMIYORLAR

 

 

Mevlana Kurs Merkezi de yeni eğitim dönemine büyük bir heyecanla başladı. Kurs merkezinin 65 yaşındaki kursiyeri Nuriye Turan da kısa bir süre önce kaydını yaptırarak kurs merkezinde mefruşat branşının kursiyeri oldu. KO-MEK’in genç yaşlı herkese açık olmasından duyduğu memnuniyeti dilen getiren Nuriye hanım, burada öğrendikleriyle torununun çeyizini yapacağını söyledi.  Bu yıl KO-MEK’te ikinci yılı olduğunu anlatan Nuriye Turan, “Buradaki arkadaşlık ortamına hayranım. Burada hem iş öğreniyoruz hem de güzel vakit geçiriyoruz’’dedi.

 

 

 

KO-MEK’LE KENDİNE GÜVENEN KADINLAR OLDUK

 

 

Mevlana KO-MEK’in Makine Nakışı branşında eğitim alan Kadriye Gündüz de yeniden KO-MEK ailesine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Geçtiğimiz yıllarda KO-MEK’te eğitim alan Gündüz, “Boş zamanlarımı değerlendirmek için KO-MEK kurslarına katılıyorum. Makine Nakışı branşında eğitim aldıktan sonra farklı branşlarda da KO-MEK’e devam edeceğim. KO-MEK kurslarının bayanlara kattığı çok şey var. KO-MEK’te daha sağlıklı, kendine güvenen ve yarınlara mutlu bakan kadınlar olduk. Sonuna kadar KO-MEK’liyim ve KO-MEK’i hiç bırakmayacağım’’ dedi.

 

 

KOCAELİ’Nİ AYDINLATIYOR

 

 

9 yıl önce faaliyet geçen KO-MEK her yıl büyüyen ilgi ve sevgiyle vatandaşların gönlüne taht kurdu. Geçen yıl 40 bin kişiye ulaşan eğitim kurumu, bu yıl da 41 kurs merkezi ve 197 branşıyla Kocaelilerin eğitim hizmetinde olmaya devam edecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —