Tarih: 12.02.2013 11:42

KO-MEK’te yeni dönem eğitimleri başladı

Facebook Twitter Linked-in

Eğitimlere verilen aradan sonra KO-MEK, yeniden 41 kurs merkezinde meslek ve sanat eğitimleri ile hizmet vermeye başladı.

 

KURSLARA BÜYÜK İLGİ

Kocaeli’ndeki herkese hitap eden verdiği eğitimlerle halkın ilk tercihi olan KO-MEK kurslarına her geçen yıl ilgi biraz daha artıyor. Binlerce insan hem iş sahibi olmak hemde kişisel gelişim için KO-MEK kurs merkezlerine akın ediyor. KO-MEK’te yeni dönem kursları gerek internet üzerinden gerekse bireysel başvurular ile ikinci dönemde 23 bin 706 kursiyer ile eğitimlerine başladı.

 

112 BRANŞ İLE HİZMETE DEVAM

Kocaeli’nde birçok insana istihdam olanağı sağlayan KO-MEK, ikinci dönem eğitimlerine 112 branş ile devam ediyor. Metal teknolojisinden bilişim teknolojilerine, el sanatları teknolojilerinden kişisel gelişim ve eğitimine kadar birbirinden farklı kursları ile halka ücretsiz eğitim ayrıcalığı sunan KO-MEK, şuana kadar 270 bin vatandaşa eğitimlerini ulaştırdı.

 

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

KO-MEK ‘in yeni dönemdeki kurslarından eğitim almak için Kocaeli’nin dört bir yanında bulunan KO-MEK Kurs Merkezlerinden veya KO-MEK’in internet sitesi www.komek.org üzerinden başvuru yapılabilir. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —