Tarih: 13.05.2014 10:37

KO-MEK, DOMİF 14’te tanıtımını yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Birçok kurumun yer aldığı Doğu Marmara İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarında (DOMİF 14),KO-MEK standını gezen ziyaretçilere KO-MEK kursları ve eğitimler hakkında bilgi verildi. KO-MEK standında, ayrıca kurslara katılmayı düşünen vatandaşlar için başvuru formları ile kayıt alındı. DOMİF 14’deki KO-MEK standında istihdama yönelik kursları, arıcılık, gaz altı kaynakçılık, hasta ve yaşlı bakımı, bilgisayar bakım ve onarımı, fidan üretimi, kurban kesim elamanı kurslarının tanıtım videoları ve slâytlar ile meslek tanıtımları yapıldı.

 

KO-MEK standına büyük ilgi

 

Fuar niteliğinden çok panel günleri havasında gerçekleşen istihdam fuarında, KO-MEK; standı ile fark yarattı. Kocaeli’nde, eğitim alanında marka haline gelen KO-MEK, Doğu Marmara İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı ve Üniversite Katılım Günleri’ndeki standı vatandaştan büyük ilgi gördü. KO-MEK standında kurs yöneticileri tarafından bilgilendirildi.

 

 Ziyaretçiler, DOMİF 14’e standı ile katılan KO-MEK’in tanıtımlarının çok yararlı olduğunu ve tanıtımlar sayesinde KO-MEK’İ daha yakından tanıma fırsatı bulduklarını ifade ettiler. Fuara katılan KO-MEK’e İŞKUR Kocaeli Müdürü Öztekin Kaşukçi tarafından plaket verildi. Plaketi KO-MEK adına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Bahadır Bedir aldı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —