Tarih: 28.07.2021 17:42

Klimalarınızdaki Bütün Sorunları Çözüyoruz!

Facebook Twitter Linked-in

 

Bu durumda da sorunlu klimalar can sıkıcı olur. Servisiz Klima Servisi olarak herhangi bir sorun çıkaran klimalarınızı bu konuda uzmanlaşmış ve profesyonel kişilerin bulunduğu ekibimiz ile tamir etmekteyiz. 

Herhangi bir klima sorununuz olduğunda 7/24 ulaşabileceğiniz iletişim hattımızı arayabilirsiniz. Üstelik İstanbul içi bir sorun ise bu konuda profesyonel olan çalışanlarımızı bulunduğunuz bölgeye yönlendirmekteyiz. Bunun yanı sıra teknik konularda da hizmetlerimiz bulunmaktadır. Klimalarınız ile ilgili bir teknik sorun yaşıyorsanız iletişim numaramızdan zaman kavramı olmadan bize ulaşabilirsiniz.

Klima Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Klima alınırken öncelikli olarak dikkate değer hususlardan ilki soğutma gücüdür. Soğutma gücü maksimum derecede olan klimalar tercih edilmelidir. Ayrıca dikkate değer bir diğer husus ise tercihe konu klimanın hacminin kurulan mekâna uyumlu olmasıdır. Mekân büyüklüğüne göre farklı klima tipleri mevcuttur. 

Örneğin salon tipi isimli bir klima çeşidi vardır ki sıcaklık değişimi zor alanlar için kullanacak olan bireyler bu klima tipini alırlar. Sıcaklığı kolay bir şekilde değiştirilebilen alanlarda ise split olarak adlandırılan klima tipi tercihlerdendir. Bunların yanı sıra dikkate değer hususlardan bir tanesi de tercihe konu klimanın filtresidir. Ortamın havasında herhangi bir toz bırakmayıp içerisine çekecek bir filtreye sahip klima tercih meselesi olmalıdır.

Klima Kullanım Sırasında Cereyana Sebep Olur Mu?

Bazı klimalarda bu mümkündür ama bazılarında kesinlikle böyle bir olay olmamaktadır. Bunun sebebi de bazı klimalar oda ısısını dengelemeye yönelik çalışır. Bazıları direkt olarak üflemeli şekilde çalışmaktadır. Klimanın cereyana sebep olmasını istemeyen bireyler mekân sıcaklığını dengelemeye yönelik çalışan klimaları tercih etmelidir. 

Son teknoloji klimalarda üfleme kısımları kendiliğinden ayarlanmaz otomatik olarak üretilmektedir. Bu durum da yine cereyan ihtimalini minimum seviyeye indirmektedir. Ayrıca son teknoloji klimalarda bu üfleme kısımları için uzaktan kumandalar geliştirilmiştir. Bu kumandaların işlevi kullanımı kolaylaştırmaya yöneliktir. Bireyler bu kumandalar sayesinde klimayı uzaktan kontrol edebilirler. 

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —