Tarih: 25.09.2015 06:20

Kjaer ve Alves bulunmaz fırsat

Facebook Twitter Linked-in

Simon Kjaer’in sakatlıktan çıktığına dikkat çeken Şenol Güneş, rakip stoperlerin ağırlığını da öğrencilerine anlattı.

ATATÜRK Olimpiyat Stadı’nda pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş işi sıkı tutuyor... Dersini iyi çalışan Güneş, sarı lacivertli takımın eksik yönlerini öğrencilerine anlatıyor. 
Dev maçta Fenerbahçe’nin yumuşak karnı olarak gördüğü stoperler Kjaer ve Alves’in ağırlığına dikkat çeken tecrübeli teknik adam, “Rakip stoperlerin yavaşlığını kullanmalıyız. Bu derbide en önemli avantajımız hızımız olacak” dedi. 
Simon Kjaer’in sakatlıktan yeni çıktığını da vurgulayan Beşiktaş Teknik Direktörü, “İki oyuncunun henüz uyum sağlayamamış olmasını en iyi şekilde kullanmanızı istiyorum. Derbide Fenerbahçe’yi hızımızla vuracağız” diye konuştu.

‘KANATLAR GOMEZ’İ BESLEYECEK’

Mehmet Topal’a derbide özel anlam alacağını anlatan Şenol Güneş öğrencilerinden Topal’a maç boyu dikkat etmelerini istedi. Son maçlarda Mario Gomez’in istediği pasları alamadığını da kanat oyuncularına aktaran deneyimli teknik adam, “Derbide en büyük silahımız olacak Mario Gomez’i sağlı sollu ortalarla beslemeliyiz. Bunun için kanatta oynayacak oyunculardan ekstra işler bekliyorum” şeklinde konuştu. 
Fenerbahçe derbisinde yakalanan gol pozisyonlarını iyi değerlendirmeleri gerektiğini öğrencilerine anlatan teknik direktör Şenol Güneş, ligde zirve hedefi için bu maçtan çıkarılacak üç puanın önemine dikkat çekti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —