Tarih: 28.07.2012 11:55

Kızını öldüren baba tüyler ürpertti!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze'de iki yaşındaki kızını boğduktan sonra kendisini bıçaklayan baba, polis ekiplerince etkisiz hale getirildikten sonra hastaneye kaldırıldı.

 

 

Gebze’de yaklaşık 1,5 yıl önce eşinden ayrılan baba, eşiyle birlikte kalan öz kızını özlem gidermek amacıyla annesinin evinden alıp çalıştığı minibüste boğarak öldürdü. Cinnet geçiren baba kızını öldürdükten sonra kendisini karnından bıçaklayarak intihar girişiminde bulundu. 

 

 

 

Ayrıldığı eski karısından aldığı çocuğunu minibüsünde tutan Ali K.'yı, bağırırken gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis, intihar girişiminde bulunan babanın kendisini karnından bıçakladığını tespit etti. Kendisini bıçakladıktan sonra minibüsten inen babayı emniyet güçleri etkisiz hale getirdikten sonra hastaneye kaldırdı. 31 yaşındaki Ali K. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

 

 

 

Polis ekipleri, olay yerindeki 41 P 3788 plakalı minibüste yaptığı incelemede, 2 yaşındaki Cemre Nur'un cansız bedeniyle karşılaştı. Ali K.'nın şoför olarak çalıştığı minibüste cani babanın öz kızını boğarak öldürdüğü ortaya çıktı. Minik Cemre Nur'un cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

 

 

 

Cani babanın, minik kızı öldürdükten sonra eski eşini telefonla arayıp “Bir daha Cemre Nur'u göremeyeceksin” dediği öğrenildi. Bu arada, hastanede tedavi altına alınan baba Ali K.'nın bir süre önce eşi Arzu K.’dan  boşandığı öğrenildi. Aşırı kan kaybı olduğu kaydedilen Ali K. emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Sorgusu alındıktan sonra zanlı Gebze Adliyesi’ne sevk edildi. Zanlının, adliyeye sevki sırasında eski eşi için beddua ederek bağırdığı görüldü. Zanlı Ali K., cinayeti neden işlediği sorularını ise cevapsız bıraktı

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —