Tarih: 22.10.2012 09:06

Kızına kavuşacakken kalp krizi geçirdi!

Facebook Twitter Linked-in

Yıllardır görmediği Kocaeli Üniversitesi’nde okuyan kızını görmek için Düzce’den Kocaeli'ye gelen Ahmet Aygün, kızının ikamet ettiği eve birkaç kilometre kala geçirdiği trafik kazasının ardından kaldırıldığı hastanede kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. 

 

 

 

 

Düzce’de ikamet eden Ahmet Aygün, Kocaeli Üniversitesi’nde okuyan yıllardır görmediği kızını görmek için Kocaeli'ye geldi. Burada trafik kazası sonucu hastaneye kaldırılan Aygün, hastanede geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Düzce Belediyesi’nden emekli olan 57 yaşındaki Ahmet Aygün, ailevi sebepler nedeniyle kızı Yeliz Aygün (20) ile görüşmüyordu. Ahmet Aygün, geçen gün Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Asistanlığı Bölümü’nde okuyan kızını görmek için kendi otomobiliyle Kocaeli'ye geldi.

 

 

Baba Aygün, kızının ikamet ettiği Kullar Mahmut Paşa Mahallesine birkaç kilometre kala, Kartonsan yolu üzerinde karşı yönden gelen bir başka otomobille çarpıştı. Kazada ağır yaralanan Aygün, ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Aygün, burada kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Babasının ölüm haberini alan Yeliz Aygün de gözyaşlarına boğuldu. Aygün, yapılan işlemlerin ardından Düzce’de toprağa verildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —