Tarih: 25.02.2013 09:14

Kızılay’da Tuncel yeniden başkan

Facebook Twitter Linked-in

Tek liste biçiminde gerçekleşen genel kurulda mevcut başkan Ertan Tuncel tekrar başkanlığa seçildi. Kızılay Gebze Şubesi üçüncü genel kurulunu gerçekleştirdi.

 

Gebze Kent Meydan’da Bulunan Konferas Salonunda gerçekleşen genel kurul toplantısına, Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Sibel Gönül, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Çayrova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ve dernek üyeleri katıldı. Açılış ile başlayan genel kurulda divan başkanı olarak eski Milletvekili Eyüp Ayar seçilirken katip üyeleri olarak Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kasbet, Nilay Ayran ve Gönül Özhan seçildi. Divan başkanı ve katip üyelerinin seçilmesinin ardından Gebze Kızılay Şube Başkanı Ertan Tuncel bir konuşma yaparak dernek olarak yapmak istediklerini hedeflerini anlattı. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarda herkesin desteğini bekliyoruz” dedi. Seçim öncesi, 2010-2011-2012 yıllarına ait çalışma raporları, kesin hesap raporları, denetçi raporları okunarak şube yönetim kuruluna ibra edildi, oy birliği ile kabul edilen çalışmaların ardından seçim yapıldı.

 

Türkiye Kızılay Derneği Gebze Şubesi Yönetim Kurulu ise, Ertan Tuncel, Ziya Özhan, Tarık Göçeoğlu, Gamze Kandilci, Sertan Tuncel, Mehmet Kemal Atasayan, Selahattin Babacan, Edip Kırcalı, Ali Çetin’den oluştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —