Tarih: 19.04.2012 13:07

Kızılay Çayırova Şubesi'ni açıyor!

Facebook Twitter Linked-in

Gebze Belediye’nin tahsis ettiği parkta Çayırova Belediyesi’nin ve işadamlarının destekleri ile hizmet binası yapan Çayırova Kızılayı yarın düzenlenecek görkemli bir törenle açılış yapacak. Açılışa Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar’da katılacak.

 

Çayırova’nın ilçe olmasının ardından Çayırova Kaymakamı A. Selim Parlar’ın öncülüğünde 2009 yılında faaliyete başlayan Türk Kızılayı Çayırova Şubesi yeni hizmet binasını kavuştu. Çayırova Kızılayı resmi açılışını yarın düzenleyeceği bir törenle gerçekleştirecek. Açılışa Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar’ın yanı sıra bölgemizde bulunan protokol mensupları, Kocaeli Milletvekilleri ile birlikte kalabalık bir davetli topluğu katılacak.

 

 

BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

 

 

Çayırova Kızılayı Şube Başkanı Halil Keskinoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Şehit İlhan Şahbaz parkında yapımı tamamlanan hizmet binasında basın mensupları ile bir araya geldi. Keskinoğlu kendilerine yer tahsis eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile Gebze Belediye Meclisi üyelerine teşekkür ederek sözlerine başladı. Başkan Keskinoğlu 45 metrekaresi kapalı 75 metrekaresi açık toplam 125 metrekare alan içerisinde hizmet üreteceklerini, bina yapımında Çayırova Belediyesi ile işadamlarının katkı sunduklarını belirterek onlara da teşekkür etti. Çayırova Belediyesi’nden depo kurmak için yer talebi olacaklarının da altını çizen Keskinoğlu, “Amacımız Çayırova’da etkili bir çalışma uygulamak. Bölgemizde her olası bir deprem veya doğal afetlere hazırlıklı olmak” dedi.

 

 

KİMLER KATILACAK

 

 

Başkan Keskinoğlu 21 Nisan Cumartesi günü (yarın) saat 14.00’de düzenleyecekleri açılışa Kocaeli Milletvekillerini, bölgemizde bulunan protokol mensuplarını ve Kızılay şubelerini davet ettiklerini söyledi. Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar’ın açılışa katılacağını belirten Keskinoğlu, “açılışımıza ayrıca Kurt Vadisi dizisinde yer alan Ümit acar ile sanatçı Mustafa Arı’da katılacak” dedi.Yaptıkları çalışmalarla İstanbul ve Ankara’nın ardından Türkiye üçüncüsü olduklarını ifade Türk Kızılayı Çayırova Şube Başkanı Halil Keskinoğlu Çayırova halkını da yapacakları açılışa davet etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —