Tarih: 25.07.2020 22:27

Kişiye Özel Lüks Avukat Büro Dosyası Özellikleri Neler Olmalı ?

Facebook Twitter Linked-in

Yazımızda başlıktan da anlayacağınız üzere, kişiye özel lüks avukat büro dosyasında hangi özellikler olmalı, alırken hangi özelliklere ve nelere dikkat edilmeli, bunlardan bahsedeceğiz.

Kişiye özel avukat dosyası özellik bakımından farklılaşmaktadır. Şöyle ki büronuzdaki arşiv yapısı, düzen, görsellik ve kurumsallık gibi etkenler avukat dosyası özelliklerinizi belirlemekte temel faktörler olacaktır.

Büronuzun ve ofisinizin kurumsal kimlik olarak bir logosu muhakkak olmalı ve bu logo gerek ofisinizde, gerek avukat dosyası ürünlerinde, gerek kartvizit, antetli kağıt veya zarf gibi kurumsal çalışmalarınızda gerekse web site çalışmalarınızda kullanılmalıdır. Bu sizin kurumsal olmanızı ve müvekkillerinize güven vermenizi sağlayacaktır. Ayrıca Uyap dilekçelerinizde, resmi yazışmalarınızda ya da herhangi bir yeni müvekkil adaylarınızda kullanacağız logo karşı tarafın sizin hanenize artı puanlar yazmasını sağlayacaktır.

Logodan sonra avukat dosyaları için bir diğer önemli husus ofis düzeninizdir. Yani arşivleme sisteminiz. Ofisteki düzeniniz de avukat dosyanızı seçmenizde ciddi bir kriterdir. Şöyle ki ofisinizdeki evrakları dolabınızda klasörleme sistemi ile kullanıyorsanız dosyalarınızı mutlaka klasöre takılabilen formatta, ebat ve özelliklerde hazırlatmak zorundasınız. Aksi halde klasörlere sığmayan, klasörlerden taşan dosyalar ciddi anlamda sıkıntı çıkartacaktır size.

Peki Ne Yapmalı ?

Poza Basım Avukat Dosyası İmalatı firması olarak gerek klasöre takılabilen, gerekse direkt rafa dizilebilen özelliklerde kaliteli ve kullanışlı sağlam lüks avukat büro dosyası imalatı yapıyor ve sizlerin ofis düzeninize ve kurumsallaşmanıza çok olumlu katkılar sağlıyoruz.

Detaylı bilgi almak için web sitemizi ziyaret ederek çalışmalarımızı görebilir, hizmetlerimizi anlayabilirsiniz. Web site adresimiz www.poza.com.tr olup anında bilgi alabileceğiniz whatsapp sipariş hattımıza da yazabilirsiniz : 0532 334 97 42




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —