Tarih: 13.12.2019 20:15

Kısa Sürede İnstagram takipçisi Kazanma

Facebook Twitter Linked-in

Takipçi sayısı bir hesabın fenomen bir hesap olmasını sağlayan ve popüler bir hesap olarak etkileşim oranını artıran en önemli etkendir. İnstagram hesabınızın takipçi sayısını artırmak ve takipçi artışını çok kısa süre de gerçekleştirmek istiyorsanız instagramtakipcihilesi.com sitesinin sizlere sunmuş olduğu instagram takipçi hilesi veya instagram takipçi kasma hilesini kullanabilirsiniz. Takipçi hilesi kullanarak takipçi sayınızı artırmak istiyorsanız sitemizi ziyaret edebilir ve sizlere sunmuş olduğumu güvenli instagram hilelerinden birini tercih edebilirsiniz. Çok kısa sürelerde takipçi sayınızın artmasını sağlayabileceğiniz bu yöntem hem güvenilir hem de şifrenizin üçüncü kişilerin eline geçmesini önleyen bir yöntemdir.

 

İnstagram takipçi kasma hilesi kullandığınızda şifrenizi korumak adına 256 bit ssl şifreleme yöntemlerini kullanıyor ve hesabınızın güvenliğini sağlıyoruz. Profesyonel şifreleme yöntemi sayesinde hesabınız güvenli bir şekilde muhafaza ediliyor ve hesabınızı dilediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz. Takipçi sayınızın kısa süre de hızlı bir şekilde artış göstermesi gerçek hesaplar ile yapıldığı için herhangi bir filtreye takılmadan hesabınızın büyümesini sağlayabiliyorsunuz. İnstagram kurallarına göre takipçi sayısı çok hızlı artış gösteren hesaplat incelenip bot hesaplar bulunması durumunda ise yaptırım uygulayan instagram yönetimi hesabınızı kapatıyor. Bu nedenle instatakipcihilesi.com sitesi tamamen gerçek hesaplardan oluşan takipçi hilelerini sizlere sunuyor.

 

Takipçi kasma hilesi ve takipçi hileleri dışında instagram hesabınızın büyümesi için kullanabileceğiniz bir diğer hile olan instagram beğeni hilesi ile paylaşımlarınızın beğeni sayısını artırabilirsiniz. İnstagramda bir hesabın popüler bir hesap olması için takipçi sayısı kadar beğeni sayısının da yüksek olması gerekiyor. İnstagram beğeni hilesi kullanarak gerçek hesaplar tarafından paylaşımlarınızın beğenilmesini sağlayabilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —