Tarih: 25.03.2014 09:59

Kırımlılar Baran ve Baştopçu’yu Ağırladı

Facebook Twitter Linked-in

Daha sonra selamlama konuşması yapan Körfez Kırım Tatarları Derneği başkanı Hilmi Özdilek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kendilerini hiç unutmayan Körfez Belediyesine ve AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran’a teşekkür etti.

 

Özdilek konuşmasında Kırım’ da yaşanan olaylara değinerek, “ Kırım son birkaç aydır karmaşık sorunlarla boğuşuyor, bizler elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ama görünen şu ki sadece bizim çabamızla olmuyormuş. Gücümüz bu kadar, bizlere yardımcı olabilecek çok değerli büyüklerimiz vardı ancak onlarda bazı konularda bizleri yalnız bıraktılar destek olmadılar” dedi. Daha sonra derneğin bulunduğu Atalar Mahallesinde birkaç eksikten bahseden Özdilek sorunların giderilmesi için AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran’la istişare yaptı.  

 

Baran; Zaman birlik olma zamanıdır

 

Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran, “ Öncelikle siz değerli dostlarım bu güzel günde bizleri ağırladığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Körfez’e hizmet etmek için bir yola çıktık sizlerin desteğiyle Körfez’imizi birlikte kalkındıracağız. Zaman, birlik olmanın zamanıdır.

 

Mahallemizin ilçemizin tabikide eksiklikleri var bunları en iyi şekilde 1 Nisan’dan sonra halledeceğiz. Sorunları çözmek için geliyoruz, önemli olan sizlerin verdiği güçle hizmetler yapmaktır. Biz bu yola çıkarken kefenimizi giydik çıktık yola, bunun sorumluluğunun farkındayız. O bilinçle sizlere hizmet etmek boynumuzun borcudur sorunlarınız, sorularınızda bizler için emirdir şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —