Tarih: 28.09.2012 11:25

Kılıçdaroğlu yarın ilimizde!

Facebook Twitter Linked-in

 

CHP'nin kentlilik bilincinin geliştirilmesi için organize ettiği ‘Köklerimizle Buluşuyoruz' çalıştayı yarın yapılacak. Sabancı Kültür Merkezi'nde saat 14.00'te başlayacak çalıştaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak. Kentteki sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticilerinin de davet edildiği çalıştaya Kocaeli Valisi Ercan Topaca'nın da katılması bekleniyor. 

 

KENTLİLİK BİLİNCİ 

 

Programda aksama olmadığını söyleyen CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, “Bu çalıştay, kentlilik bilincinin geliştirilmesi için çok önemli bir adım. Davetli olan bütün sivil toplum kurum ve kuruluşlarının temsilcileri bizim misafirimiz.” dedi. Genel başkan olduktan sonra Kocaeli'ne beşinci ziyaretini gerçekleştirecek olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ilimize karayoluyla gelecek. 

 

KARAYOLUYLA GELECEK

 

Kılıçdaroğlu'nu, CHP milletvekilleri Hurşit Güneş, Mehmet Hilal Kaplan, Haydar Akar ile il başkanı Yalçın Kuşkan ve İzmit ilçe başkanı Selman Yıldırım, Yahya Kaptan gişelerinde saat 12.00'de karşılayacak. Karşılama töreninden sonra Kılıçdaroğlu ve CHP heyeti, Emex Otel'de gazetelerin yöneticileriyle buluşacak ve Kılıçdaroğlu burada gazetecilerin sorularını yanıtlayacak. 

 

GAZETECİLERLE BULUŞACAK

Yaklaşık bir saat gazetecilerle sohbet edecek olan Kılıçdaroğlu, saat 14.00'te çalıştayın yapılacağı Sabancı Kütür Merkezi'ne hareket edecek. İlçe başkanı Selman Yıldırım, İl Başkanı Yalçın Kuşkan ve sivil toplum örgüt temsilcilerinin konuşma ve sunumlarının ardından Kılıçdaroğlu, saat 17.00-17.30 arası kürsüye çıkacak. Kılıçdaroğlu konuşmasında, kentlilik bilincinde sivil toplum örgütlerinin önemini vurgulayacak. 

 

MODERATÖR TAMAYLIGİL

 

Konuşmasında ayrıca kent ve ülke sorunlarının çözümündeki temel kriterleri, ülke gündemindeki siyasi gelişmeleri değerlendirecek olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından ilimizden ayrılacak.Yaklaşık yedi saat sürmesi beklenen ‘Köklerimizle Buluşuyoruz' çalıştayının moderatörlüğünü CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamayligil yapacak. 

 

SEÇİM ÖNCESİ MORALİ

 

‘Köklerimizle Buluşuyoruz' çalıştayına Kocaeli milletvekilleri dışında genel başkan yardımcılarından ekonomist Faik Öztırak da katılacak. Kocaeli Valisi Ercan Topaca'nın da çalıştaya katılması bekleniyor. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 27 Ekim 2013 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde ilimize gelişi, CHP için büyük bir moral olarak değerlendiriliyor. 

 

KENTİN SORUNLARI

 

Kılıçdaroğlu'nun ilimize gelişi ve çalıştayla ilgili genel bir değerlendirme yapan Yıldırım, “Kocaeli'nin sorunları ve ihtilaçlarının konuşulacağı siyaset üstü bir çalıştay olacak. Çalıştayda CHP olarak kendi politikalarımızı dayatmayacağız. Halkımızın karşısına çıkan kent sorunlarını, sorunların muhatabı olan sivil tolum örgüt temsilcileri anlatacak. Bu açıdan bakıldığında çalıştay, kentimizin sorunlarını görmemiz için bir fırsat” dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —