Tarih: 23.03.2017 00:22

Kervan Yayınevi Adresinden Risale İ Nur Satın Al!

Facebook Twitter Linked-in

 

Said Nursi Hazretlerinin birçok değerli eseri yer alıyor. Oldukça erin konulara değinen Said Nursi Hazretleri, özellikle çözümlenmesi sıkıntılı olan ya da özellikle merak uyandıran cevaplanması gereken konular üstüne derinlemesine anlatımları ile değinmiştir. Risali Nur Kitapları da Said Nursi hazretlerine ait olan eserlerdir. Bu eserlerinde farklı konular üstüne yoğunlaşan Nursi günümüzde de halen güncelliğini koruyan konuları ve yaklaşımları ile halen bizlere ışık tutmaya devam ediyor. Said Nursi Hazretlerinin  Risale-i Nur külliyatı fiyatı ile ilgili olarak bilgi almanın yanı sıra külliyatının içerikleri ya da tam set olan özel satışlarından yararlanmak için Kervan Yayınevinin online alışveriş sitesinden yararlanabilirsiniz.

Said Nursi Hazretlerinin Eserleri

Said Nursi Hazretlerine ait olan tüm eserlerin yer aldığı sayfasında büyük zattın kaleme aldığı konular ve üzerinde yoğunlaştığı alanlar ile ilgili olarak birçok değerli eseri Kervan Yayınlarında görmeniz mümkün. Kervan Yayınları özel ciltli olan eserlerin yanı sıra set oalrak da satışta olan tüm eserler ile ilgili olarak birçok farklı ürün çeşidine yer verdi. Tek tek satın alabileceğiniz gibi set halinde de satın alacağınız eserler mutlaka kitaplığınızda olması gereken konular ile harmanlandı.

Satın Alma İşlemleri için Doğru Adres

Kervan Yayınların hazırlamış olduğu Said Nursi Hazretlerinin eserleri teması olan online alışveriş sitesi sayfasında birçok eserine yer açıyor. Başucunuzdan ayırmayacağınız, yaşama bakışınıza farklı yön katacak olan eserleri tek tek satın alabileceğiniz gibi sitede yer alan set avantajından yararlanarak da satın alabilirsiniz. Risale-i Nur satın al işleminin akabinde ödeme işleminiz için dilerseniz siteye üye olarak hem kampanyalar hem de yeni ürünler hakkında anında haberdar olma imkânınız bulunur. Said Nursi Hazretlerine ait eserleri detaylı olarak incelmek ve eserleri satın almak için http://www.kervanyayinevi.com/RISALEI-NUR-KULLIYATI,LA_48-2.html adresini ziyaret ederek istediğiniz eserleri anında sepetinize ekleyerek işleminizi tamamlayabilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —