Tarih: 25.06.2013 11:38

Kerpe’de tatil yapmak ayrıcalık

Facebook Twitter Linked-in

Kerpe esnafı ve denize girmek için sahile gelen vatandaşlar, yapılan düzenlemeler için Başkan Karaosmanoğlu ile Milletvekili Işık’a teşekkür etti. Tatil için kent merkezinden ve çevre illerden gelenler, ‘’Kerpe sahili güney sahillerini aratmıyor. Kerpe’de tatil yapmak bizim için bir ayrıcalık’’ dedi. 

 

Kerpe sahilinde inceleme

 

Başkan Karaosmanoğlu ile Milletvekili Işık, Büyükşehir’in yaptığı düzenlemeyle bambaşka bir görünüme kavuşan Kandıra’nın Kerpe sahilini dolaştı. Kerpe esnafı ve sahile gelen vatandaşların büyük ilgisiyle karşılanan Başkan Karaosmanoğlu ile Milletvekili Işık, sahil koridoru boyunca incelemelerde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, Kerpe sahilinde yapılan çalışmalarla ilgili Milletvekili Işık’a bilgi verdi.

 

Güney sahillerini aratmıyor

 

Kerpe sahilindeki çalışmaları çok beğendiğini ifade eden Milletvekili Işık,  sahilde bulunan esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti. Sahil koridoru boyunca yürüyen Başkan Karaosmanoğlu ve Milletvekili Işık’a yakın ilgi gösteren esnaf ve tatilciler, Kerpe’nin yeni vizyonuyla güney sahillerini aratmadığını söyledi ve çalışmalar için teşekkürlerini iletti. 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —