Kepçe Operatörü, Çöken 5 Katlı Binanın Altında Kalarak Öldü

Kepçe Operatörü, Çöken 5 Katlı Binanın Altında Kalarak Öldü

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde, 5 katlı binanın yıkım çalışması sırasında meydana gelen çökme sonucu, kepçe operatörü Vezir Işık hayatını kaybetti.

Bahçelievler'de, 5 katlı binanın yıkım çalışması sırasında meydana gelen çökme sonucu, kepçe operatörü Vezir Işık hayatını kaybetti. Işık'ın cansız bedeni adli tıp morguna kaldırıldı.

BÜYÜK GÜRÜLTÜYLE ÇÖKTÜ

Olay, saat 18.00 sıralarında Bahçelievler Soğanlı Mahallesi, Misket Sokak'ta meydana geldi. 5 katlı bir binanın yıkım çalışması sürerken, büyük bir gürültüyle çökme oldu. Bu sırada, çalışmayı yürüten kepçe operatörü Vezir Işık (45), kopan beton blokların operatör kabinine düşmesi sonucu ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, uzun uğraşlar sonucu operatörü sıkıştığı yerden çıkardı. Ancak sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Vezir Işık'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Işık'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Çöken binanın bulunduğu alan ise zabıta ekipleri tarafından demir bariyerlerle kapatıldı.

"BURADA TEDBİR ALINMAMIŞTI"

Yıkımın gerekli önlemler alınmadan yapıldığını öne süren bir görgü tanığı, "Kepçe bu alttan girince, buradaki beton bloklar komple aşağı geldi. Orada bir çatırtı oldu. Çatırtı olduktan sonra da yıkım oldu. Burada tedbir alınmamıştı." diye konuştu.

KURTARMA ÇALIŞMALARI CEP TELEFONU KAMERASINDA

Öte yandan, kazadan önce ve sonra yaşananlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, 5 katlı binanın yıkım çalışmasını yürüten bir kepçe görünüyor. Kepçe kademeli olarak binanın beton bloklarına darbe vururak yıkım çalışması yapıyor. Kazanın hemen sonrasında kaydedilen görüntülerde ise itfaiye ve sağlık ekiplerinin olay yerine geldiği ve kabinde sıkışan kepçe operatörünü kurtarmaya çalıştığı görülüyor.



Ortalığın savaş alanına döndüğü kaza kamerada

Hatalı sollama yapan tır sürücüsüne ceza

Trakya Üniversitesi’nin tarihi tren garına ücretli giriş kararı yargıdan döndü

TFF, Türkiye Kupası grup maçlarında VAR’ın kullanılacağını açıkladı

Muş’ta apartman dairesinde korku dolu anlar

Yaralı şahin tedavi altına alındı

Balıkesir’de öğrenci servisi ile otomobil çarpıştı: 7 yaralı

Lüküs Hayat Sigortası ile borçsuz araç sahibi olmanın yolu açıldı

ULUSKON ve TSO’dan Malatya’da ihracat ve ithalat süreçlerini güçlendirecek iş birliği

7 metrelik duvardan düşen çiftçi yaralandı

Şehir merkezinde filmleri aratmayan olay

Prof. Dr. Yeninar: "Arı ölümlerinin çoğu kışlamaya bağlı ortaya çıkıyor"

Sakarya’da DEAŞ operasyonunda Irak uyruklu şüpheli tutuklandı

Boş havuza düşen yavru karacayı itfaiyeciler kurtardı

Elazığ’da çöp kamyonunun altında kalan işçi hayatını kaybetti

Kastamonu’da otomobil ile çarpışan kamyonet ters döndü: 1 ölü, 1 yaralı

Muğla’da taktiksel şehircilikle yaya sirkülasyonu rahatlatılıyor

Güllü’nün kızı tarafından itildiğine şahit olan Sultan Ulu’nun ifadesi ortaya çıktı

Bakan Uraloğlu: "Gölbaşı Veri Merkezi, kritik bilgileri barındıran kurumların veri ve bulut hizmeti ihtiyaçlarını yerli yazılım ile karşılayacak"

"Eğitim" temalı 9. Uluslararası Kısa Film Yarışması’na başvurular 12 Ocak’ta sona eriyor

Manisa FK’da Keçiörengücü mesaisi başladı

TOBB Buldan Anaokulu Hisarcıklıoğlu tarafından hizmete açıldı

Kocaeli’de taksi durağındaki şahıs etkisiz hale getirildi

Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş: "Sorunlara İslami bir bakışla çözüm üretmek, Müslümanların uhdesindeki tarihi bir sorumluluktur"

Didim’de yabancı uyruklu şahsın evinde 1 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Bahçeden çalındı, fabrikada bulundu

Sındırgı’da depremin izleri siliniyor

Büyükşehir’in Kartal Kavşağı ve Bağlantı Yolları Projesi’nde yapım ihalesi gerçekleştirildi

8 ilden 18 takım Denizli’de final bileti arayacak

Öğrencilerden yerli ve milli paylaşımı

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.