Tarih: 09.03.2012 09:45

Kentin hayat standardı yükseldi!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Sivaslılar Derneği, KOMESKOM heyeti, TÜKSİAD, Kocaeli Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu, Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi’ni ayrı ayrı kabul etti. Kentin her noktasına hizmet ederken STK’ların görüş ve önerilerine açık olduklarına değinen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Hayatın her alanında yaptığımız çalışmalarla Kocaeli’nde yaşam standardını yükselttik’’ dedi.

 

 

STK’LARDAN BAŞKAN’A ZİYARET

 

 

 

Kocaeli Sivaslılar Derneği Başkanı İbrahim Kabasakal ve yönetimi, KOMESKOM Başkanı Hüseyin Balkaya ve yönetimi, TÜKSİAD Başkanı Kaşif Şahinkesen ve yönetimi, Kocaeli Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu ve Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Yalçın Ergen ile yönetimi, Başkan Karaosmanoğlu’na ayrı ayrı konuk oldu. Başkan Karaosmanoğlu, yeni oluşan yönetim kurullarına ve başkanlarına, görevlerinde başarılar diledi.

 

 

KOCAELİ’Nİ BÜTÜNÜYLE KUCAKLADIK

 

 

Kocaeli’nde STK’ların önemli bir yer tuttuğunu ve kente yönelik kararlar alırken STK’ların görüş ve önerilerine açık olduklarını aktaran Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli’nde hayat standardı çok yükseldi. Artık köylerimiz, kente merkezlerinde daha güzel olmaya başladı. Kocaeli’ni bir bütün olarak kucakladık ve sahip çıktık. Kocaeli, artık Türkiye’ye örnek olan, herkesin yaşamak istediği bir şehir haline geldi’’ ifadesini kullandı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —