Tarih: 23.02.2012 09:51

Kent mobilyaları Büyükşehir’den!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kentin her köşesini rengârenk yapmaya, yeşile boyamaya devam ederken, bir taraftan da düzenlediği yerleri kent mobilyaları ile süslüyor. Fuar içindeki Park Bahçeler biriminde içinde kurulan mobilya atölyesinde, 2006-2012 yılları arasında, 14616 adet oturma bankı, 5325 adet piknik masası, 4484 çöp kovası, 43 adet ahşap köprü, 48 adet kameriye, 2 adet naile olmak üzere toplam 26 bin 392 adet imalat yapıldı.

 

 

KENT MOBİLYALARI ÜRETİLİYOR

 

 

Kocaeli Büyükşehir Park Bahçeler birimi kişi başına düşen aktif ve pasif eğlen-dinlen alan miktarını artırmak, kente sağlıklı ve uygar bir görünüm kazandırmak için tüm birimleri ile birlikte çalışıyor. Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler birimindeki mobilya atölyesinde çalışan belediye işçileri, kentin mobilyalarını Büyükşehir’in imkânları ile üretiyor. Üretilen mobilyalar kentin her köşesine gönderilerek güzel bir görünüm sağlanıyor.

 

 

 

BÜYÜKŞEHİR’İN KENDİ ÜRETİMİ

 

 

Tecrübeli mobilya ustalarının tamamen el işçiliği ile ürettiği ahşap bank, piknik masası, kamelya, pergola, ahşap seyir terasları, ahşap c, soyunma duş kabini, büfe ve portatif yapılar, ahşap köprü, tabela, çöp kutusu, çiçeklik, ahşap saksı, demir yapı sundurma, gondol salıncak,  korkuluk, demir bariyer, demir kapı, duvar üstü çit ve malzemeleri fuar içindeki Park Bahçeler biriminde işleniyor. Büyükşehir Belediyesi’nin tamamen kendi üretimi olan malzemeler yine kendi personeli tarafından ilçelerde gerekli yerlere monte ediliyor.

 

 

YENİ SPOR ALETİ GRUBU

 

 

Yenilikçi bir anlayış ile çalışan Büyükşehir Belediyesi 2004 yılından sonra ilk defa spor aleti grupları ve engelli parkları oluşturmaya başladı. Vatandaşın memnun kalması ve sürekli taleplerin artması ile 2012 yılı başına kadar Kocaeli genelinde 318 adet spor aleti grubu ile 8 adet engelli parkı yapıldı. Her ilçede yapılan spor grupları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sınırlarının tüm ilçe sınırlarını kapsamasından sonra tüm ilçe ve beldelerde spor aletleri grupları oluşturuldu.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —