Tarih: 24.04.2012 13:22

Kent Konut yüzleri güldürüyor!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut, Kocaeli de TOKİ ile birlikte modern, depreme dayanıklı ve kaliteli konut üretiminde sektörün en önemli kuruluşları arasında yer alıyor. Son günlerde Kent Konut’un üyelerini mağdur ettiği haberleri konu edilmektedir. Kent Konut bu güne kadar yaptığı binlerce konut projesinde hiçbir üyesini mağdur etmemiştir.

 

 

İNCİ EVLERİ TESLİM TARİHİ TEMMUZ 2012

 

 

Derince İnci Evleri’nin teslim tarihinin geciktiği ve üyelerinin mağdur edildiği ile ilgili iddialar bulunmaktadır. 204 dairelik proje olan Derince İnci Evleri’nin resmi teslim tarihi Temmuz 2012’dir. Projenin yüzde 85’i tamamlanmıştır. Teslim tarihine 3 aydan fazla bir süre bulunmamaktadır.  Yüklenici firma projenin kalan yüzde 15’lik kısmını tamamlamakta zorlanmaktadır. Firma kalan kısmı tamamlanması için projeyi bir başka firmaya devretmeye çalışmaktadır. Devrin gerçekleşmesi halinde herhangi bir gecikme olmadan evlerin teslimine çalışılmaktadır.

 

 

 

KENT KONUT ÜYELERİNİ MAĞDUR ETMEZ

 

 

Kocaeli’de herkesi ev sahibi yapma hedefine emin adımlarla ilerleyen Kent Konut bu güne kadar yaptığı konutlarda üyelerini mağdur etmemek için  her türlü taahhütte  bulunmuştur. Kent Konut tamamladığı 17 projeden sadece 2 tanesinde Karamürsel ve Akçakent projesinde, yüklenici firmalardan kaynaklanan sıkıntı nedeniyle teslim tarihinde gecikme yaşamıştır. Bu gecikme nedeniyle de üyeler mağdur edilmemiş ve gecikme süresi boyunca üyelere kira yardımında bulunulmuştur.

 

 

 

5 YILDA BİNLERCE KONUT

 

 

 

2007 yılında başlattığı konut hamlesini 5 yıldır büyük bir hızla sürdüren Kent Konut, bu güne kadar 6969 konut ve işyeri projesini gerçekleştirmiştir. Kocaeli de TOKİ ile birlikte 20 Bini aşan konut inşa etmiştir. Kent Konut, ev sahibi olabilmek için onlarca yıl evlerini alamayan vatandaşların sıkıntılarına da son vermiştir.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —