Tarih: 27.09.2012 13:50

Kent Konseyi'nden üniversitelilere yardım!

Facebook Twitter Linked-in

Gerçekleşen Genel kurul toplantısına Dilovası Kaymakamı Hasan Göç, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Dilovası Kent Konseyi Başkanı Süheyl Erboz, Dilovası kent Konseyi genel Sekreteri Yılmaz İNCE Jandarma Komutanı Üsteğmen Barış Deniz ve yürütme kurulu üyeleri katıldılar.

 

 

Gençlerde yeni projeler var

 

 

Dilovası Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı İsa Adıgüzel geçtiğimiz gün gerçekleşen kurul toplantısında,“Dilovası’ndaki genç arkadaşlarımıza yönelik Gençlik seminerleri, Yeşil Dilovası Yeşil çevre ve Belediye meydanından Tavşancıl sahiline kadar Cumhuriyet koşusu adı altında sosyal projeler düzenlemeyi düşünüyoruz” dedi.

 

 

Engelliler Parkı Yapılacak

 

 

Genel sekreter Yılmaz İNCE engelliler meclisimizin Engelliler Parkı talebi olduğunu kurula iletti. Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman,”Yapacağımız projelerde engelli vatandaşlarımıza yönelik park çalışmalarımız da var en kısa zamanda engelli vatandaşlarımızın da kullanabileceği parklar yapacağız” dedi.

 

 

Dilovası Gençlerine Yardımcı Olacaklar

 

 

Dilovası Kent Konseyi Genel Sekreteri Yılmaz İnce “Dilovası’nda ikamet eden ve bu yıl Tıp, Hukuk, Mühendislik gibi alanlara ön sıralarda yerleşen ve 2 yıllık üniversite kazanan birçok öğrencimiz var. Bunlardan 170 öğrencimiz burs talebinde bulundu. Biz Dilovası Kent Konseyi olarak öğrencilerimize yardımcı olmak istiyoruz” dedi.  

 

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman,”Bizim amacımız ortak akıl platformu ile Dilovası’nı daha güzel hale getirmek belediye olarak anayasa kanunları gereğince burs veremiyoruz, ancak Dilovası’nda faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarının, OSB’lerin veya ilçede faaliyet gösteren esnaf arkadaşlarımızın öğrencilerimize yardımcı olacağını temenni ediyorum, bu konuda sanayicilerimizle ve esnaf arkadaşlarımızla bir araya geliriz” dedi.

 

 

Dilovası Kaymakamı Hasan Göç,”Dilovası’nda yaşayan öğrencilerimize Dilovası Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma vakfı olarak 2 yıllık üniversite kazanmış ihtiyacı olan öğrencilerimize bir sefer e mahsus 150 TL, 4 yıllık üniversite kazanan öğrencilerimize de 250 TL yardımda bulunacağız” dedi.

 

 

Dilovası Kent Konseyi Başkanı Süheyl Erboz,” İMES olarak biz 10 öğrencimize burs veririz diğer ihtiyaç sahipleri örgencilerimizle, Dilovası’nda faaliyet gösteren sanayicileri bir araya getirmeliyiz böyle bir program ile sanayicilerimizin öğrencilerimize yardımcı olacağını temenni ediyorum” dedi. Bu nedenle 08.12.2012 tarihinde bir yemek düzenleneceği bilgisi alındı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —