Tarih: 21.03.2013 14:16

Kent konseyinden kadınlara destek

Facebook Twitter Linked-in

Bu çerçevede Darıca Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan tanıtım toplantısına Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Başkan Yrd. Seyfettin Ağtaş, Darıca Kent Konseyi Genel Sekreteri Sadık Albayrak ve KOSGEB Kocaeli Müdürü Ertuğrul Çetinkaya’nın yanı sıra çok sayıda bayan girişimci katıldı.

 

Girişimcileri destekliyoruz

Programın açılış konuşmasını yapan Darıca Kent Konseyi Genel Sekreteri Sadık Albayrak Darıca Kent Konseyi olarak girişimcilerin önünü açıp onlara rehberlik yapma adına bu organizasyonu düzenlediklerini ifade ederken, atılacak doğru adımlarla girişimci bayanların büyük işler yapabileceğine olan inancını dile getirdi. Albayrak ayrıca programa gösterilen yoğun ilginin kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini ifade ederek, Darıca Kent Konseyi olarak bu tür etkinliklerin bundan sonra da devam edeceğinin altını çizdi.

 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise böylesine önemli bir etkinliğe imza atılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Darıca Belediyesi olarak kendilerinin de girişimcilere her türlü desteği vermeye hazır olduklarının altını çizdi. Özellikle bayanların kendi el işçiliğiyle yapacakları ürünleri satmaları konusunda destek veren Başkan Karabacak “özellikle yaz aylarında nüfusun yoğun olduğu sahilimizde kurduğumuz standları kullanmak koşuluyla kendi el ürünlerinizi satarak aile bütçenize destek olabilirsiniz. Ayrıca cesaretinizden dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Kent Konseyimiz ve KOSGEB’in destek ve katkılarıyla güzel projelere imza atacağınıza şüphem yoktur.

 

Hepinize başarılar diliyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı. Toplantıda son olarak söz alan KOSGEB Kocaeli Müdürü Ertuğrul Çetinkaya ise proje ile ilgili bilgilendirme bulunurken, devamında bayanlardan gelen sorulara yanıt vererek Kosgeb olarak bayan girişimcilerin her türlü sorun ve sıkıntılarının çözümü noktasında yanlarında olduklarını söyledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —