Tarih: 12.03.2020 12:23

Kent Konseyi Refah Partisi Kocaeli İl Başkanlığını ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan ekip ilimizdeki çeşitli kurum, kuruluş ve siyasi parti ziyaretlerine devam ediyor. Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, beraberindeki yönetim kurulu üyelerinden Yusuf Erenkaya, Selçuk Çakır, Halil Atay, Mustafa Akdoğan ve Nesrin Atar ile birlikte son olarak Yeniden

Refah Partisi Kocaeli İl Başkanlığını ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras’ı il başkanlığında ziyaret eden Kocaeli Kent Konseyi Yönetimi gündeme dair konular üzerine görüştü. Ziyarette konuşan Genel Sekreter Gültekin Görüm; Kocaeli Kent Konseyi Genel Kurul üyelerinden biri olan Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras ve Yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Kocaeli Kent Konseyi olarak kentteki tüm meselelerle ilgili olarak çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Genel Sekreter Görüm, özellikle bir ve birlik olunması gereken dönemlerde Kocaeli Kent Konseyi’nin kentteki rolünün önem kazandığını belirtti. Söz konusu dönemlerde Kocaeli Kent Konseyi organizasyonu ile, tüm ideolojilerden sıyrılarak ülkemizin birliği, vatandaşlarımızın huzuru için bir araya gelen tüm siyasi grupların, Kocaeli’nin güzel yanlarından biri olduğuna dikkat çekti. Genel Sekreter Gültekin Görüm, nazik ev sahipliklerinden dolayı İl Başkanı Mehmet Aras ve yönetimine teşekkür etti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Mehmet Aras, Görüm ve Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Gündeme dair konuları değerlendiren İl Başkanı Aras, Kocaeli Kent Konseyi ile birlikte ortak çalışmalarda bulunmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti. 
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —