Kemal Sunal’ın filmlerinde de kullandığı Mercedes arabayı satışa çıkardı

Kemal Sunal’ın filmlerinde de kullandığı Mercedes arabayı satışa çıkardı

Yeşilçam ve Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden olan usta oyuncu Kemal Sunal’ın 1984 yılında Almanya turnesinde aldığı ve bir çok filminde de kullandığı 1984 model Mercedes’in şimdiki sahibi Ahmet Yılmaz, otomobili satışa çıkardı.

Giresun’da yaşayan Ahmet Yılmaz, 2007 yılında bir arkadaşı vasıtasıyla 200 marka satın aldığı Kemal Sunal’ın "Keriz, Sevimli Hırsız, Garip" gibi bir çok filminde de yer alan 34 NZ 427 plakalı 1984 model Mercedes’i bugüne kadar gözü gibi baktıktan sonra satmaya karar verdiğini söyledi. Kemal Sunal’ın hatırası olan arabayı sadece parasını verene değil, aynı zamanda hatırasına saygı duyan, arabaya gözü gibi bakacak birisi olması gerektiğini ifade eden Yılmaz, “İstanbul’da yaşayan bir arkadaşımın vasıtasıyla 2007 yılında bu arabayı almıştım. Alırken arabanın Kemal Sunal’ın olduğunu bilmiyordum. Öğrendiğimde çok mutlu oldum ve o günden sonra arabaya adeta gözüm gibi baktım. O dönemlerde çok almak isteyen oldu ama asla satmayı düşünmedim. Rahmetlinin anısına sahip çıkmanın ve onun aracını kullanmanın güzel duygularını yaşadım. Ama artık satmaya karar verdim. Sadece arabanın parasını verene vermeyeceğim. Aynı zamanda benim gibi Kemal Sunal’ın maneviyatına saygı da duymalı” dedi.

Kemal Sunal’ın filmlerinde de kullandığı Mercedes arabayı satışa çıkardı

Kemal Sunal’ın eşi Eşi Gül Sunal “Hatıralarına dayanamam” diye almak istememiş

Daha önce Kemal Sunal’ın eşi Gül Sunal’ın arabayı almak istemediğini de kaydeden Yılmaz, “Merhum Kemal Sunal’ın vefatının ardından davet üzerine arabayla beraber 72. yaş gününde katılmıştım. Kemal Sunal’ın eşi ve yakınları arabaya büyük ilgi göstermişti. Hatta eşi ve kızı çok duygulanmıştı. Burada gazeteciler eşi Gül Sunal’a ’Arabayı satın almak ister misiniz?’ diye sorduklarında gözyaşlarını tutamamıştı ve ’Bu arabayı alırım ama o hatıralarına dayanamam, o yükü kaldıramam’ diyerek almak istemediğini ifade etmişti. Bugün ne düşünürler bilemiyorum ama Kemal Sunal’ın hatırasına artık benden sonra daha iyi bakacak, değerini bilecek birilerinin almasını isterim” diye konuştu.

İHA



Keçiören Belediyesi personeline taşınmaz mal yönetimi eğitimi

Kastamonu Üniversitesi, dünya sıralamasında 217. sırada yer aldı

Nilüfer Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu’ndan unutulmaz konser

Çırak olarak girdiği dükkandaki hayali yarım asır sonra gerçek oldu

Pursaklar’da Hz. Mevlana anma gecesi düzenlendi

Şırnak’ta yağış sonrası Hezil Çayı coştu, suyun debisi yükseldi

Adilcevaz’da 12 bin aşılı ceviz fidanı dağıtıldı

Havaların soğumasıyla balık tezgahlarında alışverişler hızlandı

Sızan doğalgazdan 5 kişi zehirlendi

Araç takip sistemi çöktü

Çorlu’da abart egzozla gezen aracın sürücüsüne ceza kesildi

Elazığ Gençlik ve Spor 3’te 3 yaptı

Erciyes 38 FK’da Adem Çak dönemi

Uzmanlar uyardı: Yapay zeka hem teknolojik hem psikolojik risk taşıyor

Türkiye ve Çin ortaklığında ’Uluslararası Seramik Laboratuvarı’ kuruluyor

Burdur Şeker Fabrikasında yüksekten düşen işçi hayatını kaybetti

Bilecikli öğrenciler Kıbrıs’taki piyano festivalinden ödülle döndü

Uzm. Dr. Kutay Can Çamlıca hasta kabulüne başladı

Çöp konteynerleri ilçe kanalına atıldı, belediye hukuki süreç başlatacak

Bayburt’ta kuru soğuk etkili oluyor

Binlerce yıllık tarihi yolculuk başlıyor

Şırnak Emniyet Müdürü Sazak’tan öğrencilere sürpriz

Başkan Çolakbayrakdar: "Yerli ve milli üretimde çığır açan hizmetlerle ülkemize güç katıyoruz"

Selçuklu’nun sembol mekanlarında Şeb-i Arus yoğunluğu yaşanıyor

Bıçak parası aldığı için 15 yıla kadar hapis talebi ile dava açılmıştı, görevine geri döndü

İzmir’de 860 litre etil alkol ele geçirildi

LC Waikiki’den yeni yıl için hediye seçenekleri

Yağış sonrası kopan kaya parçaları yolu ulaşıma kapattı

Hakkari’de asayiş olayları azaldı

Edremit’te yeni yapılan yolda bir buçuk ayda çukurlar oluştu

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.