Tarih: 11.05.2022 02:36

KEBAP LEZZET ŞOV

Facebook Twitter Linked-in

Kebap, çok eski tarihlerden itibaren insanlıkla buluşmuş ama Arapça kökenli bir kelime olan kebap, günümüzde daha çok İran ve memleketimiz Türkiye ile ilişkilendirilmektedir.  1844'de Osmanlı'da yayınlanan ilk Yemek Kitabı olan Melceüt-Tabbahin  "Aşçıların Sığınağı" adlı kitapta, en az 15 çeşit kebaptan bahsediliyor,  günümüzde ise kebap için 100 den farklı şekilde sunum yapılabilmekte ama çoğu tarif yöresel tatlarla, kültürle de harmanlaşarak bugüne gelmiş, sofralarda yerini bulmuş. Şimdi ki Kebaplar,  kebap eti için yetiştirilen hayvanların yöreye özgü otlakları ile etlerinin tadı yanında, o yörenin de yemek sanatını kebap üzerinde icra etmesiyle doyumsuz bir özellikte lezzetler halini alır.

HASAN USTA KEBAP: Bir Kebap sanatçısının azimli hikâyesi.

Hasan Usta Kebap, Adana yöresinin nadide kebapçılarından biri, yılların kebapçısı... O da bu kebap sanatını hakkıyla icra edenlerden. Çok zor koşullardan azimle, yaptığı işe sonsuz güvenerek, tabiri caizse ter döke döke, küçücük dükkân derken,  Adana da 2 adet kallavi restoran açmış, kabına sığamamış ve İstanbul'a rotasını çevirerek Kadıköy'e de lezzetlerini taşımış. 

Kadıköy'de müşterileri ile son 8 senedir buluşuyor.  İstanbul'a gelerek çok da iyi etmiş Hasan Usta. Çünkü kebap nasıl olur dedirtir cinsten lezzetleri ile damaklara sunulan hizmette sınır tanımıyor. Gelenlere enfes tatlarla görsel şov sunarken, unutulmayacak kebap lezzetleri ile de masaları donatıyor. Kadıköylüler, Hasan Usta Kebap'la tanıştığından beri akşam yemeklerini burada yemeği tercih ediyor, iftar sofralarını burada kuruyor, kutlamalardan tutun, davetlere kadar Hasan Usta Kebap 'la etin tadına doyuyor.

KALİTEDEN ASLA ÖDÜN YOK!

Hasan Usta Kebap, özel sunumu ile gözleri mest ederken, kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışı ile kulvarı ön sıralarda tamamlıyor. Onun hikâyesi başarı hikâyesi zaten. Hasan Usta bir kebap sanatçısı.  Tabi kebap sanatsa, yetişen hayvanın otlağı, yediği yoncanın üstündeki çiy tanesi bile önemlidir derler. Hasan Usta'da çiy taneleri ile yetişen etin, marifetli ellerle, baharatların ve şişlerin ahenkle buluşmasıdır Kebap... Salatasından mezesine, ekmeğinin yumuşaklığı, dürümünün sıcaklığı ve gülen yüzlerin hizmette sınır tanımayan servisleri ile harmanlanmasıdır Kebap... Buraya gelince, lezzetlerin baş döndürücülüğü ile çıkmak istemiyorsunuz gerçekten, "Kaliteli, biricik kebapla pek mutluyuz, Hasan Usta Kebap'la midemiz efendisi ile buluşmuş, keyfini bozmayalım" diye düşünmeden edemiyor insan. Çünkü Hasan Usta'da Kaliteden asla ödün yok!

YEMEK SANATI

Bu sadece görsel bir  şölen değil, güne taşan ve saran yemek sanatı. Hasan Usta lezzetleri ile tanışınca, neyi önce, neyi sonra yesek diyerek sizi karasızlığa itse de, bunun da tadını çıkarın. Sonraki gelişlere yeni tatları tatmak, yeni lezzet keşifleri için zaman tanıyın kendinize.  Hasan usta ferah mekanı ile hijyenik ortamı ve huzur veren otantik ve modern dizaynın kavuştuğu mekan ambiyansı ile yemek sanatını yeme sanatına sizinle birlikte dönüştürüyor.

MUTFAĞA GÖZ ATALIM

Unutmayalım! Hasan Usta Mutfağında; Adana Kebap, patlıcanlı kebaba kadar pek çok çeşit ki; usta kebapla da zirveye taşınan harika kebap şöleni var, Her yaşa ve her damağa özgü lezzetlerle seçenekleri bol. Hasan Usta'da istediğiniz çeşitte pideyi bulacaksınız, özel çiğ köftesi, kıtır lahmacunu, dürümler, fındık lahmacunu, tavuk lezzetleri, şalgam suyu derken, "fıstıklı kadayıf mı? Künefe mi? cazibesine kapılıp her iki de olsa!" siparişleri içinde lezzet dalgası sürekli masanıza çarpıp duruyor!

Bitmedi, oturamayacaksınız, hemen alıp yolda yiyim, arabada yesem mi diyorsunuz, "arabaya servis, restorandan gel al hizmet kolaylığı" ile lezzeti mideye indirme de seçenekler bol, kurtuluşunuz yok yani.

KEBABA GİDELİM: ULAŞIM ÇOK KOLAY!

İstanbul'da yaşayanlar "ağız tadıyla kebap yemek istiyoruz" diyorsa, Kadıköy'de Hasan Usta ile tanışmaya geliyorlar. "Biz buradayız sizi bekliyoruz, nerde kaldınız" diye telefonla konuşuyor masadaki bir müşteri: Hemen aşağıda linki verdik, Yeri çok kolay, sorsan bilirler mesafesinde, ulaşım sorunu yok! 500 araç kapasiteli parkı var, Park sorunu da yok!  Çocuklarla geldik diyorsanız, çocuklar için açık ve kapalı oyun alanı mevcut, kahvenizi çayınızı rahatça için, sohbetinizi keyifle edin! "ay evdekilerde ister şimdi" derseniz, ekonomik paketler mevcut! Yok yok yani.

GÜNAYDIN HASAN USTA'da KAHVALTI 

Sabah Hasan Usta şarkısıyla uyandıysanız, Hasan Usta sizi geri çevirmez ve size en güzel "günaydın" ı kahvaltı da verir, her bütçeye uygun alternatifli lezzetlerin olduğu açık büfe ile de keyifli kahvaltı da hizmet yarışına giriyor.

Bütün bu hizmetleri sunarken de, cebinizi de düşünüyor, hizmetin alasını aldınız, memnuniyet gülümsemeniz cebinize de taşıyor, kaliteyi en hesaplı şekilde Hasan Usta sunuyor. Fazla beklemeyin! Hasan Usta Kebap ta Şölen var!

LEZZET SOV GÖSTERİSİNE DAVETLİSİNİZ

OYUN: AFİYET OLSUN

TARİH: BİRANÖNCE!

YER: HASANUSTA KEBAP/KADIKÖY

İşletmenin Google Haritalar üzerindeki konumuna buradan ulaşabilir, internet sayfasını https://www.hasanustakebap.com/ linkinden ziyaret edebilirsiniz.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —