Tarih: 19.10.2012 16:24

Kazayı gördü şoka girdi öldü!

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde bir kaza trejedik bir son ile bitti. Kaza sonucu traktör altında kalan şahıs hayatını kaybederken kazayı gören diğer bir şahısta girdiği şok sonucu kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Balıkesir'in Dursunbey İlçesine bağlı Sarısıpahiler Köyünde saat 12.30 sularında meydana gelen traktör kazasında Mehmet Haki isimli şahıs hayatını kaybederken kazayı gören Halil Budak isimli şahıs ise girdiği şok sonucu kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

 

 

ACI ÜSTÜNE ACI

 

 

 

Edinilen bilgiye göre Dursunbey’e bağlı Sarısipahiler köyünde tarlasında çalıştıktan sonra eve dönmeye hazırlanan Mehmet Haki isimli vatandaş traktörün bir anda devrilmesi sonucu aracın altında kalarak can verdi. Olayı gördüğü iddia edilen Halil Budak(45) isimli şahıs hemen Jandarma ve 112’yi arayarak yardım istedi. Olayın ardından köye gelen Jandarma ve 112 servisi kazaya müdahale etmek isterken kazayı gördüğü iddia edilen Halil Budak(45) isimli şahıs bir anda şoka girdi. Şahsa hemen müdahale eden 112 ekipleri şoka giren şahsı hemen Dursunbey Devlet hastanesine kaldırdı.

 

 

 

Dursunbey Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Halil Budak’ın yakınlarına acı haberi veren doktor şahsın kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiğini söyledi. Şahsın öldüğünü duyan yakınları sinir krizleri geçirirken yaşanan bu acı olay köyde büyük bir ayaşanmasına sebep oldu.

Olay ile ilgili soruşturma sürdürülürken traktör altında kalarak ölen şahsın cenazesi öğle namazına mütakiben köy mezarlığına defnedilecek. Şok geçirerek ölen şahsın ise otopsiye gönderilip gönderilmeyeceği henüz belli değil.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —