Tarih: 21.01.2017 09:25

Kazanmak zorundayız

Facebook Twitter Linked-in

Teknik Direktör Ergun Ortakcı’nın dediği gibi ‘Bu maçın en iyi adamı taraftar olmalı. Bu doğrultuda karşılamayı 15-20 bin taraftarın izlemesi bekleniyor. Mutlak kazanmak zorunda olduğumuz maç yarın Alaettin Kurt Stadı’nda saat 14:00’da başlayacak.

Gebze, Gebze olalı böyle bir kenetlenme görmedi. Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Gebzespor, en az 15 bin taraftar desteğiyle çıkmasının beklenildiği maçta lider Ergene Velimeşe’yi konuk ediyor. İkinci yarıya Hereke galibiyetiyle başlayan ve şampiyonluk iddiasını daha güçlü bir şekilde sürdürebilmesi için Ergene Velimeşe’yi yenmesi gereken Gebzespor, futbolcusundan, taraftarına, yönetimden malzemecisine kadar galibiyete odaklanmış durumda. Temsilcimizde eksik futbolcu bulunmazken, lisansları çıkan Sezgin Bektaş ve Harun Torun’un yarınki maça 11’de başlaması bekleniyor. Kart cezası sona eren Canberk de büyük olasılıkla ilk 11’de mücadele verecek.

GEBZE’DE 5-1 YENMİŞTİK
Gebzespor, Ergene Velimeşe ile son iki sezondur aynı grupta mücadele ediyor. Temsilcimiz hatırlanacağı üzere geçen sezon Tekirdağ ekibini Alaettin Kurt Stadı’nda 5-1 yenmiş, rövanşta ise 1-0’lık skorla mağlup olmuştu. Bu sezonki ilk maçı 81’de yediği şanssız golle kaybeden Gebzespor yarınki maçtan alnının akıyla ayrılacağına inanıyor. Alaettin Kurt Stadı’ndaki kritik mücadele saat 14.00’de başlayacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —