Tarih: 14.01.2012 16:05

Kazada ölen futbolcular için mevlit verildi

Facebook Twitter Linked-in

Keşanspor'un kazada ölen futbolcuları için Keşan 2 Şerefeli Çarşı Camisi'nde mevlit okutuldu. Keşan Müftülüğü tarafından düzenlenen mevlidi Müftü Süleyman Yeniçeri okudu. Cuma namazından önce okunan mevlide Can Çetinkaya ve Güner Yıldız futbolcunun babaları Rahmi Çetinkaya ve Necmettin Yıldız, Keşanspor yöneticileri ,futbolcu arkadaşları, vatandaşlar ile aile yakınları da katıldı. Mevlit sonrası camiden çıkan vatandaşlar futbolcuların babalarına baş sağlığı diledi.

 

 

Daha sonra Keşanspor Başkanı Sadi Kuru ile Keşanspor Kulübüne gelen 2 futbolcunun babası gözyaşlarını tutamadı. Duvarda asılı çocuklarının resimleri altına oturan Çetinkaya ve Yıldız çocuklarının resimlerine bakarak gözyaşı döktü. Öte yandan Keşanspor yöneticileri tarafından gözü yaşlı babalara çocuklarının giydikleri formalar verildi.

 

 

 

Keşanspor 7 Ocak Cumartesi günü 2'inci devreye hazırlık için Antalya'ya giderken otobüslerinin Korkuteli ilçesi yakınlarında kaza geçirmesi sonucu Can Çetinkaya ve Güner Yıldız ölmüş, 21 futbolcu ve yönetici de yaralanmıştı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —