Tarih: 18.11.2019 10:37

Kayseri Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi Merkezi

Facebook Twitter Linked-in

 

Rekonstrüktif cerrahisi, hastalık, kaza ya da cerrahi müdahaleler sonucu kaybedilmiş bir uzvun eski haline dönüştürülmesi için yapılan onarım cerrahisidir. İki türlü rekonstrüktif cerrahi şekli bulunmaktadır. Birincisi, organın kaybedildiği anda cerrahi müdahale yapılırsa eş zamanlı, müdahale kayıptan bir süre sonra yapılırsa geç rekonstrüktif uygulama olarak adlandırılır. Normal şartlarda eş zamanlı müdahale en uygun olanıdır.

Merkezde Verilen Hizmetler

Prof. Dr. Teoman Eskitaşçıoğlu nezaretinde estetik merkezinde birçok estetik müdahale hizmeti verilmektedir.

Bu hizmetleri;

  1. Dolgu

  2. Rhinoplasti

  3. Kulak Estetiği

  4. Yüz Germe

  5. Meme Küçültme

  6. Meme Büyütme

  7. Meme Dikleştirme

  8. Kayseri PRP

  9. Liposuction

  10. Kayseri Karın Şekillendirme

  11. Yağ Grefti Uygulamaları

  12. Popo Kaldırma olarak sıralamak mümkün olmaktadır.

 

Kayseri PRP

Trombosit yönünden zenginleştirilmiş plazma anlamı taşımaktadır. Vücutta bir doku hasarı meydana geldiğinde kan dolaşımı ile trombositler dokuyu onarmaya başlamaktadırlar. Kayseri PRP tedavisi, bu noktadan hareketle, hedef dokuya kan dolaşımından gelecek trombosit miktarından daha fazla trombosit vermektir. PRP ile dokuya verilen trombosit yoğunluğu vücudun oluşturduğu miktarın 2 ile 4 katı daha fazla olmaktadır ve bu da dokunun onarılma sürecini hızlandırmaktadır.

Bu hizmetler ile ilgili bilgi sahibi olmak için www.teomaneskitaşcioglu.com'un ziyaret edilmesi gerekmektedir. Bu tür uygulamalara ihtiyaç duyanlar site üzerinden randevu alabilmekte ve hizmetler ile ilgili uygulama yazılarını da inceleme imkanı bulmaktadır. Ayrıca web adresinde online ve telefonla iletişim kurma imkanı da sunulmaktadır.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —