Tarih: 30.01.2018 09:01

Kaya’ya önemli görev

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi 36. Olağan Kurultayı, 3-4 Şubat tarihlerinde Ankara'da yapılacak. Kurultay'da mevcut Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Ümit Kocasakal ve Muharrem İnce ile yarışacak. Kurultayda CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya'ya da önemli görev verildi. Kaya, kurultay sonuç bildirgesini hazırlayacak komisyonda yer alacak.

PARTİMİZ DAHA KARARLI ÇIKACAK

Konu ile ilgili açıklama yapan ilçe başkanı Kaya; 3-4 Şubat tarihlerinde yapılacak olan kurultayımızda partimiz 2019'da yapılacak olan yerel ve genel seçimlerine taşıyacak olan kadroları ve parti politikalarımızı şekillendireceğimiz bir kurultay olacaktır. Yapılacak olan bu kurultaydan partimiz daha güçlü ve daha kararlı çıkacak, partimizi 2019’a taşıyacak olan kadrolar belirlenecek" dedi.

KOCAELİ'Yİ TEMSİL EDECEĞİM

Devamında Kaya, "İki gün sürecek kurultay sonrasında, çıkan sonuçlar kurultay sonuç bildirgesini benim de içinde yer aldığım komisyon tarafından sonuç bildirgesine dönüştürülecektir. Bu komisyonda Kocaeli’yi Çayırova İlçe Başkanı ve Kurultay delegesi olarak  temsil edeceğim ve bu onurlu görevi en iyi şekilde yerine getireceğim" ifadelerine yer verdi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —