Tarih: 08.12.2021 18:10

KATILIMEVİM’DE TAKSİTLE EV SAHİBİ OLUN

Facebook Twitter Linked-in

 

KATILIMEVİM’DE TAKSİTLE EV SAHİBİ OLUN

Her aile ev sahibi olacağı günü heyecanla bekler. Bir eve sahip olmak, insanda gelecek kaygısını büyük ölçüde ortadan kaldıran bir güven hissi oluşmasını sağlar. Bu sebeple, çoğu insan hayatı boyunca bu güven duygusuna ihtiyaç duyar. Fakat artan nüfus oranları, değişen yaşam şartları ve tüketime programlanan dünya işleyişi nedeniyle ev sahibi olmak günümüz şartlarında oldukça zor ve uzun süreçlerle mümkün oluyor. 

Günümüzde özellikle bir birikimi olmadan taksitle ev almayı düşünenler, bir peşinat verme koşuluyla bankaların yüksek faiz oranlarına boyun eğerek hayallerine ulaşabiliyor. Taksitle ev alma, birikimi olmayan aileler için oldukça ideal bir yöntem olsa da günün sonunda ödenen faiz oranı neredeyse bir ev fiyatı kadar yüksek bir meblağ olarak karşımıza çıkıyor. Bu meblağ da aylık olarak ödenen tutarın oldukça yüksek bir seviyeye ulaşmasına neden oluyor. 

Ev sahibi olmak isteyen insanlar, yüksek faiz oranları sebebiyle taksitleri ödemede zorluklar yaşayabiliyor. Bu zorlukları ortadan kaldıran Katılımevim, peşinatsız ev sahibi olabileceğiniz bir faizsiz finans şirketi.

Kişiye Özel Ödeme Yöntemlerinden Yararlanın

Katılımevim, sahip olduğu finans yöntemleri ve kişiye özel ödeme planları ile üyelerine banka kredisiz taksitle ev sahibi olma şansı veriyor. Katılımevim’de almak istediğiniz evin tutarına göre belirlenen krediye peşinatlı veya peşinatsız katılma imkanınız var. Seçtiğiniz eve göre belirlenen kredi miktarının ardından çekilişli plan ile ev sahibi olmaya bir adım daha yaklaşabilirsiniz. 

Çekilişli planda ait olduğunuz grubun içinden her ay bir üye, noter huzurunda yapılan çekilişle faizsiz ev alma imkanına ulaşıyor. Böylece büyük faiz ödemeleri olmadan, yalnızca evin tutarına eş değer bir ödeme planı ile peşinatsız taksitle ev sahibi olma imkanı yakalayabiliyorsunuz.

Hayat Standardınızı Düşürmeden Ev Alın

Gündelik hayatta oldukça fazla yer edinen kredi kartları, dünyada hüküm süren tüketim çılgınlığını besleyen en büyük araçlardan biridir. Kredi kartı ile yaptığınız harcamalar, ödeme tarihinizi geciktirse de uzun vadede maddi açıdan oldukça büyük bir külfete dönüşebilir.

Yüksek faiz ödeme karşılığında verilen krediler sizi ev sahibi yapsa da yıllar süren ödemeler hayat standartlarınızı ve alım gücünüzü düşürür. Katılımevim, tüm geleneksel ödeme yöntemlerini yok sayarak oluşturduğu finans stratejilerine sahip. Bir tasarruf ailesi olan Katılımevim ile taksitle ev almak istiyorum diyorsanız, sizi ailemizin bir parçası olmaya davet ediyoruz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —