Tarih: 05.10.2015 16:08

Katil Zanlısı,Aile Dostu Çıktı

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde boğazı kesilerek öldürülen işitme engelli 33 yaşındaki Hacer Çetindağ'ın katil zanlısı yakalandı. Şüphelinin, kadını bileziklerini almak için öldürdüğü belirlendi.

KOCASI KANLAR İÇİNDE BULDU

Olay, önceki gece Şirinköy Deprem Konutları'nda 496'ncı Sokak F 28 Blok'ta meydana geldi. İddiaya göre, bir fabrikada işçi olarak çalışan, sağır ve dilsiz Selçuk Çetindağ, mesaisi bittiğinde evine geldi. Çetindağ, kapıyı açıp içeri girdiğinde kendisi gibi sağır ve dilsiz eşi Hacer Çetindağ'ı kanlar içerisinde gördü. Çetindağ, hemen komşularından yardım istedi. Komşuları olay yerine sağlık ekibi çağırdı. Ekipler eve gelerek yaptıkları kontrollerde Hacer Çetindağ'ın boğazı kesilerek öldürüldüğünü belirledi.

isitme-engelli-kadinin-bogazini-bileziklerini-7747299_7186_m.jpg

POLİS BİLEZİKLERİNİN ÇALINDIĞI BELİRLEDİ

Olay yerine gelen polis ekipleri evde geniş çaplı inceleme yaptı. İnceleme sonucunda Çetindağ'ın kolundaki bileziklerinin çalındığı belirlendi. İncelemelerin tamamlanmasının ardından Çetindağ, otopsi yapılması için Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

AİLE DOSTU OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Polis ekipleri katil ya da katil zanlısını yakalamak için çalışma başlattı. İşitme engelli çiftin aile dostu olduğu öğrenilen Erdal K. gözaltına alındı. İddiaya göre, zanlının, eve sürekli gidip geldiği, olay akşamı da aileyle birlikte yemek yediği kaydedildi.

HIRSIZLIK İÇİN EVE GERİ DÖNDÜ

Zanlının akşamki yemekten sonra mesaiye giden Selçuk Çetindağ ile birlikte evden ayrıldığı, bir süre sonra tekrar eve geldiği, bilezikleri almak için kadını öldürdüğü belirlendi. Zanlı, emniyetteki sorgusunun ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. Zanlının detaylı ifadesinin savcılıkta alınacağı öğrenildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —