Tarih: 26.11.2022 12:27

Karton Bardakta Aradığınız Kalite Mottocup’ta

Facebook Twitter Linked-in

İçecekler için de bu durum artık daha farklı bir duruma ulaştı. Ürünlerimizi direkt olarak kendimiz sipariş vererek mekanlarda tüketirken artık, gel-al tarzı tüketim yöntemleri de tercih edilmeye başlandı. Bu tarz işletmeler için tek kullanımlık bir seçenek sunan karton bardak ürünleri, istenen ölçü ve tasarımlarıyla artık çok daha ilgi çekici bir hal aldı. Mottocup, kağıt bardakların çeşit ve tasarımları noktasında aradığınız kaliteyi ayrıcalıklarıyla sunuyor. İster ofisinizde isterseniz işletmelerinizde kullanın, en göz alıcı karton bardaklara Mottocup ile ulaşabileceksiniz.

İşletmelerinize Özel Karton Bardaklar

Neredeyse her AVM’de her sokakta olan kafeler, kahve seçeneklerini geniş tutuyor. Onlarca farklı kahvenin yer aldığı menülerinde, istenen ölçüye göre de tüketim imkanı sunuluyor. Böyle bir tüketim alışkanlığının olması işletmeleri daha özel servis ürünleri kullanmaya yöneltiyor. Bunlar aslında uzun yıllardır bildiğimiz plastik bardak ürünleridir. Pikniklerde, seyahatlerimizde sürekli yanımızda taşıdığımız bu ürünlerde şimdilerde ise işletmelerin gözdesi haline geldi. Sıcak ve soğuk içecekler bu ürünler sayesinde istenen boylarda tüketim imkanına sahip oluyor. Ayrıca karton bardak kapağı, karton bardak taşıyıcı ve karton bardak tutacağı gibi ekstra ürünleriyle de daha hijyenik ve keyifli bir tüketim imkanı sunuyor. Her birini işletmelerinize özel tasarımlarla talep edebiliyorsunuz. 

Seyahatlerinizin Vazgeçilmezi Plastik Bardaklar

Karton bardakların kullanımı hem işletmeler hem de bireysel kullanıcılar açısından avantajlarla doludur. Her iki farklı tercihte de bakacak olursak, taşıması kolay bir kullanım sunarlar. Ürünleri kapak, tutucu ve taşıyıcı gibi ürünlerle birlikte seyahatlerinizde, yürürken veya paket servis gibi durumlarda kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Karton kapaklar yardımıyla eve teslimatlarda içeceğin dökülmesi durumu yaşanmaz. Tek duvarlı ve çift duvarlı karton bardaklar gibi seçenekleri de sıcak ve soğuk içecekler için ayrı olarak tercih edilebilir. Daha sıcak içecek ve ürünler için çift duvarlı seçeneği oldukça dayanıklı bir forma sahiptir. Bir diğer ortak avantajları da temizlik gerektirmemeleridir. Kişiye özel tek kullanımlık özellikleri vardır. Geri dönüştürülebilir yapılarıyla da doğa dostu bir kullanım imkanı sunarlar.

 

Mottocup İle Karton Bardakta Avantajlı Alışverişler!

Hepimizin mutlaka deneyimlemiş olduğu gel-al işletmeler veya kafelerde karton bardakları çok farklı tasarımlarıyla görmüşüzdür. Her işletme bu ürünler üzerinde logolarını, sloganlarını, tanıtımlarını yapabiliyor. Bu sayede de markalarıyla bütünleşen bir kullanıma ulaşıyorlar, bir nevi kendi reklamlarını da yapmış oluyorlar. Mottocup, işletmelerinize özel bardak çeşitliliğine sahiptir. İhtiyacınız olan ölçü biriminden ürünleri talep edebilir, markanıza ait tasarımlarıyla da basılmasını sağlayabilirsiniz. Toptan karton bardak alışverişlerinde çok daha avantajlı seçenekleri tercih etmek isterseniz Mottocup’ın sunduğu bu ayrıcalıklara göz atabilir, alışverişinize hemen başlayabilirsiniz. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —