Tarih: 02.10.2014 16:25

Kartepe’nin okullarında çöp sepetleri ve konteynırları yenileniyor

Facebook Twitter Linked-in

Kartepe Belediyesi yeni eğitim öğretim yılında ilçe genelinde okullarda kullanılan sallamalı çöp sepetleri ve konteynırları bakıma aldı. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı gezici ekip okullardaki eskiyen ve kullanılamayacak hale gelen sallamalı çöp sepetlerini ve galvaniz çöp konteynırlarını yenileri ile değiştiriyor.

 

Belediye ekipleri okullardan gelen talep doğrultusunda eğitim kurumlarına 120 litre kapasiteli plastik çöp kovalarından da teslim ediyor.Kartepe ilçesinde 54 eğitim kurumunda sallamalı çöp sepetleri ve konteynırlarında oluşan deformeler nedeniyle çevreye çöp sızması ve olumsuz koşulların oluşmaması adına okullardaki bakım çalışmasında Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 2 kişi görev yapıyor.

 

Temizlik İşleri Müdürü Atilla Karagöz, “Okullarda daha sağlıklı bir çevrede çocuklarımızın eğitim görmeleri adına bizler de üzerimize düşen sorumluluk ve görev bilinci ile çalışmaktayız. İlçe genelinde süren temizlik çalışmalarımız da eğitim kurumlarımızı da dahil ettiğimiz bu uygulama ile çöp sepetleri ve konteynırların bakım ve tamiratları yanında eskilerini de yenileri ile değiştirmekteyiz” dedi.Belediye ekiplerinin bayram öncesi hız kazanan, halk sağlığına ve görsel güzelliğe katkı veren sallamalı çöp sepeti ve konteyner değişim çalışmasını ay sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —