Tarih: 12.10.2017 10:43

Kartepe’de Okul Kantinlerine Sıkı Denetim

Facebook Twitter Linked-in

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı denetim ekipleri, oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçebilmek adına ilçedeki okul kantinlerini mercek altına aldı.

Okul kantinlerine yönelik periyodik denetim uygulamalarına önem veren Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü denetim ekipleri, yeni eğitim öğretim yılında da çalışmalarını sürdürüyor. Zabıta ekipleri, öğrencilerin eğitim öğretim gördüğü okullarda ki kantin denetimlerinde, gıda güvenirliliği ile kantinlerin hijyenik kurallara uygunluğu bakımından kontrollerini sıkı bir şekilde gerçekleştiriyor.

Eğitim kurumlarındaki kantinlere yönelik denetimlerin eğitim öğretim yılı boyunca devam edeceğini söyleyen Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı, "Geleceğimiz olan çocuklarımızın daha sağlıklı ortamlarda yiyecek ve içecek tüketmelerini sağlamak durumundayız. Denetimlerimizde kantinlerin işyeri açma ve çalışma ruhsatları, çalışan hijyen eğitim belgeleri, kantinde çalışan personelin önlük kullanımı, yiyecek ve içeceklerin son kullanım tarihleri, bunların hazırlandığı koşulların hijyenik ve sağlık kurallarına uygun olup olmadığı hususlarını takip edebilme imkanımız oluyor. Hepimizin çocuğu var, bütün evlatlarımız bizim için değerli ve önemli" dedi.

Kartepe’de Okul Kantinlerine Sıkı Denetim

Kartepe’de Okul Kantinlerine Sıkı Denetim

Kartepe’de Okul Kantinlerine Sıkı Denetim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —