Tarih: 22.09.2012 16:22

Kartepe sanayi yolları elden geçiyor!

Facebook Twitter Linked-in

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kartepe’de yol çalışmalarını sürdürüyor. Ağırlıklı olarak Kartepe’de ki sanayi bölgelerinde yapılan asfaltlama çalışmalarıyla ulaşımın rahatlatılması amaçlanıyor. Rahmiye, Suadiye ve Arslanbey Organize Sanayi Bölgelerini birbirine bağlayan Birlik caddesinde asfaltlama için zemin uygulamaları yapılıyor.

 

 

 

YOL ÇALIŞMALARINA DİKKAT

 

 

 

Bin 300 metre uzunlukta olan caddede alt yapı çalışmaları ile eski kaplama asfalt söküm işleri koordineli olarak yürütülmektedir. Çalışmalar trafik akışını kesintiye uğratmadan sürdürülmeye çalışılıyor. Yetkililer yol çalışmalarının yapıldığı caddelerde sürücüleri işaret ve işaretçilere uymaları konusunda uyarıyor. Yolun tamamında 3 bin 800 ton asfalt ile 5 bin ton alt zemin malzemesi kullanılacak. Cadde 8 metre genişliğinde düzenlenecek.

 

 

 

SANAYİ TESİSLERİNE ULAŞIM SAĞLIYOR

 

 

 

Kartepe’de çalışmaları süren bir diğer cadde de Sanayii Caddesi. D-100 karayolundan Köseköy Sanayi sitesine ve çevredeki sanayi tesislerine ulaşımın sağlandığı cadde bu özelliğinden dolayı sıkça kullanılan bir güzergâh. Yolun 500 metrelik kısımda yapılacak asfaltlama çalışması yapıldı. 10 metre genişlikte olacak yol kaldırım ve aydınlatma elemanları ile modern bir görünüme kavuşacak. Yolda bin 800 ton asfalt ile 2 bin 400 ton asfalt altı malzemesi kullanılacak.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —